ANAHTARINI KAYBETTİ SONU OLDU

ANAHTARINI KAYBETTİ SONU OLDU

gundemeregli.com-Kdz Ereğli´de  çatıdan evine girmeye çalışan bir kişi dengesini kaybedip yere düşerek hayatını kaybetti.

Kdz. Ereğli ilçesinde bir kişi 4 katlı binanın son katındaki evine çatıdan girmeye çalışırken dengesini kaybedip yere düşerek yaşamını yitirdi. Olay sabah 04.30 sıralarında Murtaza Mahallesi Halit Hoca Sokakta meydana geldi. İlçede bir restaurantta garson olarak çalışan ve sabah saatlerinde tek başına yaşadığı evine gelen Muhammet Sezer (35) anahtarı yanında olmadığı için içeri giremedi. Bunun üzerine çatıya çıkan Sezer, buradan balkona geçip evine girmeye çalışırken dengesini kaybedip yaklaşık 15 metre yükseklikten yere düştü. Gürültüye uyanan komşuları yerde birisinin yattığını görünce polisi ve 112 sağlık görevlilerini aradılar. Olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri Muhammet Sezer’in yaşamını yitirdiğini belirlediler. Polis ekipleri çevrede yaptıkları incelemede 4 katlı binanın çatısından kopan parçaları dikkate alarak Muhammet Sezer’in evine girmeye çalışırken düştüğünü belirlediler. Muhammet Sezer’in cenazesi olay yeri inceleme polisi ile cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Kdz. Ereğli Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sezer’in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılacağı bildirildi.

Bu arada Muhammet Sezer’in ölmeden birkaç saat önce sosyal paylaşım sitesi facebook’tan attığı mesaj ise dikkatleri çekti. Sezer facebook’ta ki son mesajında “kendini yüksekten görme. Allah’ın tokadı yok. Tepe taklak olursun. Herkesi dost görme, kotu gününde yanında kimseyi bulamazsın. Ta ki gerçek dostların hariç” diye yazdığı görüldü.

Kdz. Ereğli Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2013, 07:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER