Anasınıfından TEOG birinciliğine

Anasınıfından TEOG birinciliğine

Anasınıfından TEOG birinciliğine



 Kdz. Ereğli İlçesinde Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları yönetimi MilliEğitim tarafından uygulanan 1’nci TEOG sınavında tüm sorulara doğru cevapvererek Türkiye 1.liği elde eden ve anasınıfından bu yana Utku Koleji EğitimKurumlarında eğitim gören öğrencileri Zeynep İpek Çelik için tören düzenledi.Törende Kutlama pastası kesildi.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Kdz. Ereğli’nin en çok tercih edilenözel okulu olan Utku Koleji Eğitim Kurumları; satrançtan eskrim ve yelkene,resimden müziğe, voleyboldan basketbola kadar sportif ve kültürel alanda eldeettiği çok sayıdaki birincilik ve derecesini, geleneksel akademik başarısıylataçlandırdı. Anasınıfından bu yana Utku Koleji Eğitim Kurumlarında eğitim görenZeynep İpek Çelik isimli öğrenci Milli Eğitimin uyguladığı 1’nci TEOG sınavındatüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye 1’ciliği elde etti. 120 sorunun yeraldığı sınavda; 116 ve üzerinde net yapan 13 öğrenci, 111 ve üzerinde net yapan34 öğrenci, 101 ve üzerinde net yapan 54 öğrencisinin olduğunu bildiren okulyönetimi, öğrencilerin seviyelerinin birbirine çok yakın olduğunu, yarışın çokçekişmeli geçtiğini ifade etti. Yüzme havuzu, konferans salonu, kapalı sporsalonu, buhar odası ve sauna gibi birimleri barındıran sosyal tesisleri dehayata geçirerek tesisleşme hamlesini tamamlayan Utku Koleji yönetimi, TEOGsınavına giren öğrenci grubunun Ereğli ve Zonguldak’taki sportif başarılarınada dikkat çekerek, sosyal ve akademik başarının bir arada olmasını kurum olarakçokça önemsediklerini, ülkeye her alanda kendisini geliştirmiş bireyleryetiştirmenin, her eğitim kurumunun edinmesi gereken yadsınamaz bir misyonolduğunu ifade etti.  Başta  öğrencilere, TEOG öğretmenlerine, velilere,anasınıfı ve ilkokul öğretmenlerine, ortaokul öğretmenlerine, bu başarıda emeğigeçen herkese tebrik ve teşekkürlerini ileten Utku Koleji Eğitim Kurumlarıyönetimi; pasta keserek düzenlediği etkinlikte, 2. TEOG sınavı için şimdidentüm öğrencilere başarılar diledi.

UTKU KOLEJİ HER SENE FARK YARATMAYADEVAM EDİYOR

Utku Koleji Eğitim Kurumları Okul Müdürü Hülya Çataklı töreninardından yaptığı konuşmada, ”Bugün burada anasınıfından itibarenUtku Kolejinde olan sevgili öğrencimiz Zeynep İpek Çelik TEOG 1. SınavdaTürkiye 1.si oldu. Öncelikle öğrencimizi kutluyorum, onu sevgi ilekucaklıyorum. Emeği geçen başta anne babasını candan kutluyorum, sevgiliöğretmenlerimi kutluyorum, çok emekleri var üzerlerinde. Onlara destek olanUtku Ailesinin, ,idareci arkadaşlarımın hepsini canı gönülden kutluyorum. UtkuKoleji her sene fark yaratmaya devam ediyor, hem akademik çalışmaları ile hemde sosyal alanda. Bu güzel başarılar Ereğli’mize ülkemize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

ÇELİK, HEDEF BELİRLEDİM VE KAZANDIM

TEOG birincisi Zeynep İpek Çelik, sınava bir hedefbelirleyerek çalıştığını kaydederek, ”Bu hedef için düzenli olarak çalıştım,çok istedim ve başardım emeği geçen öğretmenlerime, okuluma ve aileme çokteşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÇATAKLI TÜM UTKU AİLESİNİ KUTLUYORUM

Utku Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı veKurucu Müdürü Ali Çataklı ise tüm utku koleji ailesini kutladığını belirterek,”Yolunuz açık olsun. Utku Koleji büyüktür, Utku Koleji daha çok büyüyecektir.Sizler bunu daha çok ileriye götüreceksiniz. ”dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2017, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER