Ankara’dan döndü mahallelere çıktı

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ankara dönüşü soluğu mahallelerde aldı. Uysal, daha önce halk toplantıları yaptığı Bağlık, Müftü ve Murtaza mahallelerini bu kez daire müdürleri ile gezerek sorunları yerinde gördü.

Ankara’dan döndü mahallelere çıktı


Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ankara dönüşü soluğu mahallelerde aldı.Uysal, daha önce halk toplantıları yaptığı Bağlık, Müftü ve Murtazamahallelerini bu kez daire müdürleri ile gezerek sorunları yerinde gördü.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 3 günlükAnkara temaslarının ardından Ereğli’ye dönerken, soluğu bir süre önce halktoplantılarını yaptığı Bağlık, Müftü ve Murtaza mahallelerinde aldı.

Fen İşleri Müdürü Selda Sayan, Su ve Kanalizasyonİşleri Müdürü Deniz Koca, Temizlik İşleri Müdürü Metin Avcı ve Ulaştırma MüdürüHüseyin Ağlar ile birlikte 3 mahalleyi gezen Başkan Uysal, halkın ilettiği tümsorunları yerinde gördü.

ALTERNATİF YOL İÇİN ÇALIŞMA YAPILACAK

Başkan Uysal’ın gün içindeki ilk durağı Bağlık Mahallesioldu. Belediye Meclis Üyesi Salih Kumaş ve Mahalle Muhtarı Muhsin Aydın ilebirlikte mahallede incelemelerde bulunan Başkan Uysal, halk toplantısında öneçıkan yol talebi konusunda incelemelerde bulundu.

Uysal, 1 nolu Sakindere Sokak ile Forteks sitesinibirbirine bağlayacak imar yolunun açılması için  ön çalışma yapılması, 1’nolu Sakindere Sokak’atalep edilen çocuk parkı ve oyun alanının da en kısa sürede  yapılması talimatını verdi.

Başkan Uysal, Bağlık Mahallesi sınırlarından akanDombay deresinin ıslahı konusunda önümüzdeki günlerde DSİ yetkilileri ile biraraya gelineceğini de söyledi.

MÜFTÜ VE MURTAZA MAHALLELERİNİ GEZDİ

Başkan Uysal, gün içinde Müftü ve Murtaza Mahallerinide gezerek, halk toplantılarında kendisine iletilen sorunları yerinde gördü.Uysal, Müftü Mahallesi Muhtarı Akın Ateş ve Murtaza Mahallesi Muhtarı NihatEken birlikte söz konusu mahallerdeki incelemelerde öne çıkan, yağmurlamahattı, çocuk parkı ve buna benzer istek ve taleplerin kısa sürede yerinegetirileceğini söyledi.

Başkan Uysal’ın hafta sonuprogramında Hamzafakıhlı, Belen ve Bölücek mahalleleri
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 11:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
yücel yılmaz
yücel yılmaz - 9 yıl Önce

sayın başkan mahallelere geçerken pazaryerine girişin sağ tarafında bir manav var sizce uygunmu

SIRADAKİ HABER