ARACI BIRAKIP KAÇTILAR…

ARACI BIRAKIP KAÇTILAR…
 
 gundemeregli.com-Kdz Ereğli Kavaklık Mahallesi karayolunda meydana gelen olayda kaza yapan aracın sürücüsü kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre dün gece saat 00.30 sıralarında Devrek yolu istikametinden Kepez istikametine giden 67 SK 620 plakalı araç Kavaklık Mahallesi yol ayrımı Pevgeot karşısında yolda bulunan orta refüje çarparak takla attı.

Kazanın ardından aracı olduğu yerde bırakarak kayıplara karışan araç sürücüsü kaza ile ilgili şüpheleri iyice artırdı. Kazayı fark eden vatandaşların haber vermesi ile Kaza yerine gelen polis, araç içerisinde yaralı olup olmadığını kontrol etti.

Kdz. Ereğli Belediyesi itfaiye ekipleri LPG tüpünün bağlantılarını sökerken gaz sızıntısı nedeniyle tüpün tamamen boşaltılmasını bekledi. Çalışmaların ardından yol yeniden trafiğe açılırken, Olayı gören çevredeki vatandaşlar Araç sürücüsü ile yanında bulunan arkadaşı ile birlikte olay yerinden kaçtığını ifade ederek şunları söylediler: “Ambulans şoförüyüm yeni geldim evime gidiyordum önümde aracı gördüm, 2 kişi vardı durdu bir şeyiniz var mı diye sordum, bayanın burnu kırıktı, yaralar vardı. Yardım ettik çıkarttık, ondan sonra arabanın tüpüne baktık çalıştırmaya çalıştı arkadaş, bende o arada arabaya bakarken, kaçmış gitmişler, arabanın içinde gençle bir bayan vardı.

polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor…

 
Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER