ARAÇLAR İÇİN BÜYÜK TEHLİKE

ARAÇLAR İÇİN BÜYÜK TEHLİKE

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesinde alt yapı çalışmaları için kazılan çukurların yeterince kapatılmaması sürücülerin tepkisini çekiyor. Yollarda kazılan çukura düşen sürücüler, tepki göstererek yetkililerden yolların bakımının yapılmasını istiyorlar.

Ereğli Kepez Mahallesi Kavaklık mevkiindeki ilk üst geçidin bulunduğu karayolunda alt yapı çalışmaları sebebiyle açılan yollar sürücüler için tehkile oluşturmaya devam ediyor.

Bölgenin en önemli karayollarından biri olan ana yolda çukuru fark eden vatandaşlar yolda zik zaklar çizerken, pek çok sürücüde geniş çukuru fark etmeyerek düşüyor.

Karayolu sorumluluk bölgesinde olan yolda kısa sürede çalışma yapılması beklenirken, konu ile ilgili vatandaşlar tepkilerini ortaya koydular.

Sürüclür şikayetlerini gazetemiz Gündem’e değerlendirerek, “Yolda alt yapı çalışması yapılmış, gelip-geçen araçlar nedeniyle iyice bozulmuş, Yağan yağmurla birlikte göletler oluşuyor ve bizler için büyük tehlike oluyor. Bizler ve Süratli araçlar için büyük tehlike. Yoksa can kaybı dahi olabilir. Bu tür durumlara dikkat edilmesi gerekir. Araçlarda mekanik arızalar meydana geliyor”

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2013, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER