ARKASINDA GÖZÜ YAŞLI EŞ İLE 3 ÇOCUK…

ARKASINDA GÖZÜ YAŞLI EŞ İLE 3 ÇOCUK…
 
gundemeregli.com-Bölgede sıklıkla kullanılan ve tarım zirai aracı olarak bilinen pat patlar yine can almayı sürdürüyor. Ereğli İlçesi Çiğdemli Köyünde yaşayan üç çocuk annesi 30 yaşındaki Leyla Aydın yaşanan son pat pat kazasında trafik canavarının son kurbanı oldu.

Ereğli İlçesine bağlı Çiğdemli Köyünde Ereğli Belediyesinden emekli olan kayınpederi Şaban Aydın’ın (58) kullandığı pat patın virajı alamayarak devrilmesi sonucu pat patın altında kalarak hayatının baharında yaşamını yitiren Gelin Aydın, arkasında gözü yaşlı eş ile üç çocuk bıraktı.

Yaşanan bu olay sonrasında trafiğe çıkması yasak olan pat patlara birilerinin artık dur demesi gerektiği bir kez daha gözler önüne serilirken, ilçede son zamanlarda artış gösteren kazalarda çok sayıda insan yaşamını yitirdi yada sakat kaldı.

Pat pat araçları bölgede kanayan bir yara haline gelirken, neredeyse haftalık karşılaşılan pat pat kazası ile yüzlerce ailenin ocağı söndü.

Ereğli İlçesi’nde yaşanan pat pat kazasında dün bir yenisi daha eklendi. İnanılmaz olayda bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise yaralandı.

Akıl almaz olay Ereğli ilçesine bağlı Çiğdemli köyünde yaşandı. Şaban Aydın (58) yönetimindeki Tarım zirai aracı (pat pat) tavuk gübresi aldığı Emirali köyünden köy merkezine girmek üzere olduğu esnada virajı alamayarak içersinde gelini Leyla Aydın’ın (30) bulunduğu pat pat ile devrildi.

Devrilmenin etkisiyle pat pat altında kalan kayınpeder ile gelin çevrede bulunan vatandaşların yardımları ile pat pat’ın altından zorlukla çıkarıldı.

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar tarafından çağırılan 112 ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Gelin Aydın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kayınpeder Aydın ise yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak hayati tehlikeyi atlattı.

Gelin Aydın’ın ölüm haberini yakınlarından İşçi olarak çalıştığı Erzincan’da telefonla alan acılı eş Mehmet Aydın (31) adeta şok oldu. Cenazeye yetişmek için Erzincan’dan yola çıkan eş büyük yıkım yaşarken, en küçüğü 2 yaşında olan toplam 3 çocuğu ise yetim kaldı.

Olayla ilgili Jandarma ekipleri çok yönlü soruşturma başlatırken, vefat eden Gelin Aydın bir süre hastane morgundan bekletilen cenazesi gelen nöbetçi savcının talimatıyla otopsi için Zonguldak’a gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2013, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER