Arzu Uçar Z.E.S.´ de yeni görevine başladı

Arzu Uçar Z.E.S.´ de yeni görevine başladı

Arzu Uçar Z.E.S.´ de yeni görevine başladı

Zonguldak EreğliSpor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına kulübün kurumsal işlerinden başladı.

Temmuzayında olağan kongresini yapan Zonguldak Ereğli Spor antrenör olarak geçensezon takımın başında olan Namık Küçük ile yola devam dedi.

Kulüpmüdürlüğü görevine de Cemil Sıcakyüz’ü getiren yönetim, takımın basın sözcüsüve sportif faaliyetler sorumlusu olarak Arzu Uçar’ı görevlendirdi.

Takımınsosyal etkinlikleri, basın sözcülüğü ve sponsorluk görüşmelerinde etkin roloynayacağı belirtilen Arzu Uçar yeni görevine başladı.

Konu ileilgili olarak Zonguldak Ereğli Spor Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kocaman ‘Arzuhanım kulübümüzün basın yüzü olacak hem de sosyal etkinliklerde ve sponsorlukgörüşmelerinde etkin rol oynayacak. Biliyorsunuz Yönetim Kurulumuzun 5 kişiden2’si bayan. Futbolda bayanlarında yer almasını önemsiyoruz. Çıktığımız bu yoldatakımın başarısı için emek verecek olan Arzu hanıma şimdiden desteklerindendolayı teşekkür ederim’ dedi.

Kulübün basınsözcülüğü görevine getiren Arzu Uçar ise ‘ben Zonguldak Ereğli Spor’a hizmetetmek için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Takımın her türlüfaaliyetlerinde kamuoyunu bilgilendirme konusunda gerekeni yapacağım’ dedi.  

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2016, 06:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER