ARZUMUZ, EREĞLİ’NİN EKONOMİK AÇIDAN GELİŞİMİNİ SÜRDÜRMESİ

ARZUMUZ,  EREĞLİ’NİN EKONOMİK AÇIDAN GELİŞİMİNİ SÜRDÜRMESİ
gundemeregli.com-Ereğli Demir-Çelik Fabrikaları (Erdemir) T.A.Ş Genel Müdürü Sedat Orhan, 8 Nisan Çarşamba günü Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Saat 16.30’da gerçekleştirilen ziyarette şirketin genel müdür yardımcıları ile birlikte makama gelen Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile yaklaşık yarım saat süren bir görüşme yaptı. Bazı basın mensuplarının da izlediği ziyaretin ilk bölümünde Belediye Başkanı Uysal’a hitaben kısa bir konuşma yapan Orhan özetle şu görüşleri sundu: “… Karadeniz Ereğli Belediyesi’ndeki yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Bizim gerek OYAK gerekse de Erdemir olarak temel arzumuz, Karadeniz Ereğli’nin ekonomik açıdan gelişimini sürdürmesi ve bu gelişime de gereken katkıyı verebilmektir. Bundan sonraki zaman diliminde de Erdemir ve Belediye arasındaki ilişkilerin huzur içinde ve Karadeniz Ereğli’nin menfaatleri doğrultusunda tesis edilebilmesi yönünde gereken gayreti göstereceğiz. Bu düşüncemiz, samimi düşüncelerimizdir. Bu duygularımızı paylaşmak adına da genel müdür yardımcılarımla birlikte sizi ziyaret etmek istedim. Başkanlığınızın tüm Ereğli için hayırlı olmasını temenni ediyorum…”

Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan ve şirketin genel müdür yardımcılarının gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da konuşmasında özetle şu görüşleri sundu: “… Dile getirdiğiniz bu samimi duygular için teşekkür ediyorum. Karadeniz Ereğli’de yeni bir dönem başlamıştır ve bu dönemin en iyi şekilde yaşanabilmesi için öncelikle halkımızın hak ettiği hizmetleri yapacağımızın bilinmesini istiyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi gerek Erdemir gerekse de OYAK bizim gözbebeğimizdir ve Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak her iki güzide kuruluşumuz ile ilişkilerimizin çok iyi noktalarda olacağını söylemek istiyorum… Sizin şahsınızda da tüm yöneticilerimizi ve işçilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2014, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER