Asayiş onlardan sorulacak

Asayiş onlardan sorulacak

Asayiş onlardan sorulacak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde biri kız 5’ierkek Ekim ayının başında yapılan Emniyet GenelMüdürlüğü POMEM 10 bin polis memuru alımı mülakatlarında dereceyle sınavıgeçti. Alaplılı polis adayları İstanbul ArnavutköyPolis Eğitim Merkezinde 6 aylık eğitimin ardından polis olacak.

Ekim ayının başında yapılan Emniyet GenelMüdürlüğü POMEM 10 bin polis memuru alımı mülakatlarında Alaplılı gençlerdereceyle sınavı geçti. Alaplı’dan Ali Yılmaz,Büşra Toraman,Okan Turan, Serhat Karacan, KerimKorku ve Fatih Güney

İstanbul ArnavutköyPolis Eğitim Merkezinde 6 aylık eğitimin ardından polis olacak.

Polis memuru adaylarından Alaplılı Ali Yılmaz,arkadaşları ile birlikte voleybol hocası Murat Demir ile birlikte 29 Ağustos ve14 Ekim 2016 tarihleri arasında spor salonunda güzel bir hazırlık dönemigeçirdiklerini Polis memuru alımı mülakatlarını dereceyle kazandıklarınısöyledi.

Kendilerineher türlü desteği veren voleybol hocası Murat Demir’e teşekkür ettiklerinibelirten Yılmaz, “18. Dönem POMEM polis memuru alımısonuçları açıklandı. Biz Alaplı’dan arkadaşlarımızla bu mülakata katıldık. 29 Ağustos – 14 Ekim 2016 tarihleri arasındakapalı spor salonunda voleybol hocamız Murat Demir ile birlikte yoğun birçalışma dönemi geçirdik. Gerek plaj gerekse dağ koşusunun hepsini tamamladık.Hocamız eşliğinde polis parkuruna çalıştık.Kastamonu’da mülakatlara girdik. 5 erkek ve bir kız olmak üzeremülakatları dereceyle kazandık. . Biz bu yola adeta baş koyduk,emek verdik ve emeğimizinkarşılığını aldık. Şimdi ise İstanbul Arnavutköy’deki polis eğitim merkezinegiderek burada 6 aylık eğitimden geçeceğiz.Ben mülakatı kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyor. Bizi mülakatahazırlayan değerli hocamız Murat Demir’e çok teşekkür ediyoruz. Kutsal görevimizbizlere Alaplı’mıza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2016, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER