Asker ve polisimiz yalnız değildir

Asker ve polisimiz yalnız değildir

Asker ve polisimiz yalnız değildir

MHP Alaplı İlçe Başkanı Serhat Sözer, Van veElağzığ’da bölücü hainlerin polis karakollarına bombalı saldırı düzenlenmesininardından sosyal paylaşım sitesinden çok sert açıklama yaptı.

Sözer, açıklamasında “Asker ve polisimize yapılanhain saldırılar ile 15 Temmuz’u nasıl ayırt edebilirsiniz? Asker ve polisimizyalnız değildir. Derhal gereği yapılmalı ve bu kalleşlere yardım ve yataklıkyapanlar teşhis edilip gereği yapılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Sözer sosyal paylaşımsitesinden yaptığı paylaşımda, “PKK’ya karşı ne beklenmektedir? Neden FET֒yekarşı yapılan müthiş birliktelik burada gerçekleşmemektedir? Neden PKK’yafinans sağlayanlar aynı FETÖgibi tespit edilip gereği yapılmamaktadır? OHALneden PKK’ya uygulanmamaktadır? Hedef güvenlik güçlerimiz olunca neden karşılıkolarak sadece dağ taş bombalanmaktadır? Askerimize polisimize yapılan kalleşsaldırılar ile 15 Temmuz’u nasıl ayırt edebilirsiniz? Yıllardır gerek FETÖterör örgütüne gerekse PKK’ya karşı söylediklerimiz neden dikkate alınmamış vealınmamaya da devam etmektedir? Derhal gereği yapılmalı ve bu kalleşlere yardımve yataklık yapanlar teşhis edilip cezalandırılmalıdır. Askerimiz PolisimizYalnız Değildir…” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2016, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER