Asker ve şehit ailelerine çay ile su bedava

Alaplı´da çay ocağı işletmecisi İbrahim Demircan, yaşanan terör olaylarına tepkisini, askerlere ücretsiz çay ve su vererek gösterdi.

Asker ve şehit ailelerine çay ile su bedava
İHA- Alaplı´da çay ocağı işletmecisi İbrahim Demircan, yaşanan terör olaylarına tepkisini, askerlere ücretsiz çay ve su vererek gösterdi.
Alaplı ilçesi şehir merkezinde çay ocağı işletmeciliği yapan İbrahim Demircan, artan terör olaylarına karşı tepkisini kampanya yaparak gösterdi. İş yerinde asker ve şehit ailelerine ücretsiz çay ve su ikram eden Demircan, kampanyaya tüm esnafların destek vermesini istediğini söyledi.
Yaşanan terör olaylarına çok üzüldüğünü ve bu duruma kimsenin tepkisiz kalmaması gerektiğini vurgulayan Demircan, Alaplı’da yaklaşık 7 yıldır çaycılık yapıyorum. Kendim güneydoğuda askerlik yaptım. Oradaki askerlerimizin ne şartlarda görev yaptıklarını çok iyi bilirim. Bir çaycı olarak onlar için ne yapabilirim diye düşünürken çay ve su ücretsiz kampanyası başlattım. İlçemizde askerlik yapan izne ya da teskereye gelen askerlerimizi ve şehit ailelerimizi çay ocağında çay içmeye bekliyoruz. Benim amacım yaşanan terör olaylarına tepkisiz kalmamaktır. Diğer esnaf arkadaşlarımın da askerlerimiz için böyle kampanyalar yapmalarını çok isterim. En azından Bu şekilde teröre tepki konusunda bir algı yaratabileceğini düşünüyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER