ATAMAN YAZICIOĞLU ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı İsmet ve Eşi Hülya Yazıcıoğlu’u biricik oğulları Ataman İlhan Yazıcıoğlu ’nu sünnet ettirdi.

ATAMAN  YAZICIOĞLU ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI
 

gundemeregli.com-Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı İsmet ve Eşi Hülya Yazıcıoğlu’u biricik oğulları Ataman İlhan Yazıcıoğlu ’nu sünnet ettirdi.
İş adamı İsmet ve eşi Hülya Yazıcıoğlu’nun, 7 yaşındaki oğulları Ataman İlhan Yazıcıoğlu, Ereğli Özel Anadolu Hastanesi Başhakemi Opr Dr Ercan Yalçın’ın başarılı operasyonu ile erkekliğe ilk adımını attı. Başarılı geçen ameliyat sonrası rahatlığı göze çarpan Ataman Yazıcıoğlu erkekliğe adım attığı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Baba İsmet Yazıcıoğlu ise duygularını şu şekilde ifade etti. “Ailecek çok mutluyuz biricik oğlumuz erkekliğe ilk adımını attı. İnşallah ileride evlendiği günü de görürüz ”dedi. Yazıcıoğlu ayrıca, Özel Ereğli Anadolu Hastanesi Başhekimi Opr Dr Ercan Yalçın’a, Hastane Müdürü Şahin Elçi’ye ve servis çalışanlarına teşekkür etti. Erkekliğe ilk adımını atan minik Ataman daha sonra  dedesi İsmail Yazıcıoğlu ve akrabaları ile objektiflere poz verdi.
Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER