AYDIN, KARAKAYA KANDİLLİ´NİN TEMELLERİNİ ATTI

AYDIN, KARAKAYA KANDİLLİ´NİN TEMELLERİNİ ATTI

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi’ne bağlı Kandilli’de CHP’nin Belde Belediye Başkan Adayı Mustafa Aydın,  Kandilli’nin çok önemli bir değerini kaybettiğini söyledi.

Aydın,  Kandilli Beldesinin Kurucu Belediye Başkanı Selahattin Karaya (73)’nın vefatı sebebiyle bir taziye masajı yayımlandı. Aydın yaptığı açıklamada,  Karakaya’nın her türlü övgüyü hak eden tam bir halk adamı olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Kandilli’nin temellerini atmış, bu uğurda gecesini gündüzüne katmış değerli bir siyasetçiyi, bir belediye başkanını yitirmenin derin üzüntüsü içersindeyiz.  Kandilli’nin temellerini atmış,  kendini özgü karakteri ve kişiliği ile unutulmaz bir yer edinmiş Karakaya’nın  Kandili için yaptıkları unutulmaz.  Kandili’nin kalkınması, gelişmesi için o dönemin vizyonunu çizen ve Kandilli’yi bugünlere getirmesinin temellerini atan Karakaya’ya Allah’tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dilerim.” dedi.

Öte yandan Alaplı İlçesine bağlı Canbazlı köyünde bugün (Salı) kılınacak cenaze namazının ardından Canbazlı köyü aile mezarlığına defin edilecek.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2014, 11:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
KANDİLLİ
KANDİLLİ - 10 yıl Önce

KURUCU BELEDİYE BAŞKANINA RESMİ TÖREN YAPILMAMASI SİYASETDEKİLERİN BÜYÜK AYIBIDIR.

SIRADAKİ HABER