Aydınlık Caddesi’nde kaldırım çalışması

Alaplı Belediyesi, Yeni Siteler Mahallesi ile Tepeköy Mahallesi arasındaki ana yol güzergâhında yer alan Aydınlık Caddesi’nde kaldırım çalışmalarına başladı

Aydınlık Caddesi’nde kaldırım çalışması

Alaplı Belediyesi, Yeni Siteler Mahallesi ile Tepeköy Mahallesi arasındaki ana yol güzergâhında yer alan Aydınlık Caddesi’nde kaldırım çalışmalarına başladı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, halkın “Zirve” olarak tanımladığı 1050 Evler semtine iniş yolu olan Aydınlık Caddesi’nde kaldırım çalışmalarına başlandığını belirterek, “Özellikle yaz aylarında, vatandaşlarımızın yaya olarak en yoğun kullandığı yollardan biri olan bu caddenin diğer tarafına da geniş bir yaya kaldırımı yapıyoruz. Caddenin bir tarafında yaya kaldırımı vardı ancak yetersiz kalıyordu. Caddenin yaya kaldırımı olmayan tarafı da pejmürde bir vaziyetteydi. Biz yolun diğer tarafını da tesviye ederek yaya kaldırımı çalışmalarına başladık. Hastane Sokak’a kadar yolun diğer tarafına da yaya kaldırımı ve bordür yapacağız. Vatandaşlarımız, yolun iki tarafında da rahat rahat yürüyebilecekler. “ dedi.

Belediye Başkanı Nuri Tekin, bu yol güzergahında ayrıca yol üstlerinde de çevre düzenleme çalışması yapılacağını da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER