AYNI OPERASYON ZONGALDAK´TA DA GERÇEKLEŞTİ

AYNI OPERASYON ZONGALDAK´TA DA GERÇEKLEŞTİ
gundemeregli.com-Zonguldak’ta polis tarafından şafak vakti 15 ayrı adrese yapılan uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda jammer cihazı da ele geçirildi. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, 18 Şubat 2014 tarihinde 15 ayrı adrese şafak baskını düzenledi. Sabah saat 06.00 sıralarında yapılan baskında 11 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 1 kilogram esrar, yaklaşık 10 gram bonzai, 30 gram toz esrar, 10 adet extasy, 10 gram plaka esrar, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği, çok sayıda fişek ve mermi ile 1 adet sinyal kesici jammer cihazı ele geçirildi. Cihazın teknik takibin engellenmesi amacıyla kullanıldığı öne sürüldü.
Gözaltına alınan B.İ., H.S., İ.E., C.A., S.A., E.M., T.M., M.C., A.F., K.M. ve örgüt lideri olduğu öne sürülen E.İ., sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi’ne getirildi. Zanlılar, “örgüt kurma”, “uyuşturucu madde ticareti” ve “silahla tehdit” suçlarından savcı karşısına çıktı.
Operasyonun yaklaşık 3 yıldır devam ettiği, daha önce yakalanan 8 kişinin cezaevinde olduğu belirtildi. Zanlılar, mahkemeye sevk edilecek.
Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER