Baba ocağındaki gaziye Çaturoğlu’dan geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Hakkari Dağlıca’da teröristlerce düzenlenen hain saldırıda ayağından yaralanan ve GATA’daki tedavisinin ardından memleketi Kdz. Ereğli’ye gönderilen Astsubay Uğur Sezer’i baba ocağı Pembeciler Köyünde yalnız bırakmadı.

Baba ocağındaki gaziye Çaturoğlu’dan geçmiş olsun ziyareti

Habermerkezi-AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu,Hakkari Dağlıca’da  teröristlerce düzenlenen hain saldırıda ayağından yaralananve GATA’daki tedavisinin ardından memleketi Kdz. Ereğli’ye gönderilen AstsubayUğur Sezer’i baba ocağı Pembeciler Köyünde yalnız bırakmadı. Gazi Sezer ve ailesine evinde acilşifalar dileyen ve moral veren Çaturoğlu, aynı saldırıda  yaşamını yitirerekşehit olan askerlere ise taziyelerini iletti.

AİLEYE MORAL VERDİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. FatihÇakır, AK Parti Alaplı Siyasi İşler Başkanı Yılmaz Can ve partililer  ilebirlikte Gazi Sezer’in baba ocağı Kdz. Ereğli İlçesi Pembeciler Köyündeki evinegiden Çaturoğlu  burada tedavisi tamamlanan UğurSezer’e geçmiş olsun dileklerini iletti, Baba Ahmet  Sezer’e moral vererekuzun süre sohbet etti. Aile tarafından oldukça sıcak ve samimi  birşekilde karşılanan Çaturoğlu ziyarette yaptığı konuşmasında,  Ülke içinmücadele eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet, yararlı gazilere ise acil şifalardiledi.

TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAK

En son teröristin etkisiz hale getirilinceyekadar silahlı mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini  hatırlatanÇaturoğlu, terörün kökünün kazınacağı müjdesini verdi. 

Çaturoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Türk devleti bu hainlerin kökü kazınıncayakadar mücadeleye kararlıdır. Ya silah bırakıp teslim olacaklar, ya da yokolacaklar. Astsubayımız Uğur Sezer gerçek  bir vatan evladı. Yüce Mevla’mızkendisini milletimize, anne ve babasına bağışlamıştır.  Kendisine milletçe teşekkür borçluyuz. Geçmiş olsun diyorum. Sağlık diliyorum. Aynışekilde Şehit olan silah arkadaşları için yüreğimiz yanıyor. Herkes şunubilmelidir ki, terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bundan kimseninkuşkusu olmasın. Şehit haberleri geldikçe yüreğimiz yanıyor. Allah (C.C.)şehitlerimize rahmet eylesin. Yakınlarının ve milletimizin başı sağolsun. 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 06:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER