Babam; anneme, bana ve kardeşime sürekli şiddet uyguluyordu

Zonguldak´ın Ereğli ilçesine bağlı Külah köyünde babasını av tüfeği ve silahla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ayhan Kaymak, adliyeye sevk edildi. Kaymak´ın ifadesinde, babasının annesine, kendisine ve kardeşine sürekli şiddet uyguladığını söylediği öğrenildi.

Babam; anneme, bana ve kardeşime sürekli şiddet uyguluyordu
Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Külah köyünde babasını av tüfeği ve silahla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ayhan Kaymak, adliyeye sevk edildi. Kaymakın ifadesinde, babasının annesine, kendisine ve kardeşine sürekli şiddet uyguladığını söylediği öğrenildi. 
Ereğli Külah köyünde dün gece saatlerinde meydana gelen olayda, İstanbulda inşaatlarda çalışan ve 3 gün önce izinli olarak köyüne gelen Ayhan Kaymak (24), babası ile şiddet yüzünden yaşadığı tartışmada av tüfeği ile 2 el, silah ile 6 el ateş ederek babası Necati Kaymakı (47) evlerinde öldürdü. Gözaltına alınan ve jandarma bölük komutanlığına götürülen Ayhan Kaymak, babasının sürekli olarak şiddet uyguladığını, olay günü de eksik evraktan dolayı kardeşinin sınava girememesinden dolayı annesini dövdüğünü, kendisinin de tüfek ve silahla vurarak babasını öldürdüğünü, pişman olduğunu söyledi. 
Ayhan Kaymak ifadesinde, Olay günü babam küçük kardeşimi Zonguldaka imtihana götürdü. Belgesinde eksik olduğu için kardeşim imtihana girememiş. Babam da eve döndükten sonra anneme bağırdı. Küfürler ederek hakaret etti. Akşam ise eve alkollü şekilde geldi. Annemi, kardeşimi ve beni dövdü. Sonra eline av tüfeğini alarak havaya 2 el ateş etti. Yarım saat sonra ise tekrar annemi tekme tokat dövmeye başladı. Ben de tüfeği alıp içine fişek koyarak babama ateş ettim. Yaralanarak yere düştü. Yerde bana küfür etmeye ve bizi öldürmekle tehdit ediyordu. O sırada annem ve kardeşim tüfeği elimden aldı. Bizi öldüreceğini düşünerek yatak odasındaki yatağın altında duran tabancayı aldım ve 6 el ateş ettim. Pişmanım dedi. 
Ayhan Kaymakın adliyedeki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER