Babasına yardım ederek,mesleği öğreniyor

Babasına yardım ederek,mesleği öğreniyor

Babasına yardım ederek,mesleği öğreniyor


Ortaokul 8’nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Samet Bayrak tatil günlerinde babasına ait oto lastik tamiri dükkânında, babasına yardım ederek hem mesleği öğreniyor hem de harçlığını çıkartıyor.


Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, babasına ait oto lastik tamiri dükkânında, babasına yardım ederek, hem mesleği öğrenip, hem de okul harçlığını çıkaran 13 Yaşındaki Ortaokul 8’nci sınıf öğrencisi Samet Bayrak, tatil günlerinde okulunu aksatmadan babasına yardımcı olarak mesleği öğreniyor. Dükkâna gelen müşterilerin ilgi odağı olan 13 yaşındaki Samet tek başına lastik söküp, tamirini yapıyor. Babası ile arkadaş gibi olduğunu, bu mesleği de bu yüzden sevdiğini ve babasına severek yardım ettiğini ifade eden Samet Bayrak, arkadaşlarının bisiklet lastiği tamirini de yaparak onlara yardımcı olmaya çalışıyor. Derslerinde de oldukça başarılı olan Samet Bayrak, Babama tatil günlerinde yardım etmekten dolayı çok mutluyum, Okulumu ve derslerimi aksatmadan boş zamanlarımda babama yardımcı oluyor ve Mesleği öğreniyorum “dedi.

Oğlunun,bu mesleğe ilgi duyma sebebini, arkadaşlarının patlayan bisiklet lastiklerini tamir ederek başladığını belirten Baba Hasan Bayrak ise , ”Oğlum okulun tatil olduğu günlerde derslerini aksatmadan gelip, hem arkadaşlarının bisiklet lastiği tamirini yapıp, hem de bana yardımcı oluyor.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2016, 13:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Seval atar
Seval atar - 7 yıl Önce

hhelal sana lazoglu

Selim korkmaz
Selim korkmaz - 6 yıl Önce

Samet adamın özü özü
TÜM GENÇLERE ÖRNEK OLURSUN İNŞALLAH
ALLAH ÖNÜNÜ BAHTINI AÇIK EYLESİN

SIRADAKİ HABER