Bakır; ´´Zonguldakımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz ´´

Bakır; ´´Zonguldakımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz ´´

Bakır; ´´Zonguldakımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz ´´
Zonguldak Belediye Tiyatro topluluğu 17-30 Ekim 2016 tarihleri arasında Adana Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu “3. Şehir Tiyatroları Buluşması” etkinliğine davet edildi.
Zonguldak BKM Tiyatro Topluluğu 22 Ekim 2016 Cumartesi günü Aziz Nesin’in yazdığı “Başarımı Karılarıma Borçluyum” oyunuyla Adana’da sahne alacak.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan BKM Müdürü Abdullah Bakır, “Zonguldak BKM bir markadır, Belediye Spor bir markadır her gün, her yıl öğrenci yüzlerce öğrenci yetiştiriyoruz. Bu yıl yirmiye yakın öğrencimiz çeşitli branşlarda üniversite kazandılar. Konservatuvar tiyatro bölümüne 4 öğrencimiz yerleşti. Hepsine bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. BKM Tiyatro Topluluğu olarak 7 şehirden turne teklifi aldık. Grubumuzda her kesimden çalışan arkadaş olduğu için turne yapamadık. En son Adana Büyükşehir Belediyesinin davetini programımıza uyduğu için kabul ettik. 22 Ekim 2016 Cumartesi günü sahneleyeceğimiz oyuna Adana’daki sanatseverleri bekliyoruz. Zonguldakımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Kültür-sanat ve sportif faaliyetlerimizde bize her türlü desteği sağlayan her zaman yanımızda olan belediye Başkanımız Muharrem Akdemir’e tüm ekiplerimiz adına çok teşekkür ederiz” düşüncelerine yer verdi.
Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2016, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER