Balbay´dan 40 yıllık dosta ziyaret

Balbay´dan 40 yıllık dosta ziyaret

Balbay´dan 40 yıllık dosta ziyaret


Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Üniversiteden arkadaşı olan Gazetemiz Önceki İmtiyaz Sahibi Ali Suat Eser’i ziyaret etti.Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Zonguldak Şubesi’nin düzenlediği “Geleceğe Bakış “isimli panelin konuşmacısı olarak Zonguldak’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ilde bazı ziyaretlerde bulunduktan sonra Ereğli’ye geldi.Beraberinde, Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Ayaroğlu ile birlikte Ereğli’ye gelerek, Ege Üniversitesi Gazetecilk’ten arkadaşı olan Gazetemiz önceki İmtiyaz Sahibi Ali Suat Eser’i evinde ziyaret ederek, anılarını tazelediler. Balbay ziyarette, Eser’i çok iyi gördüğünü belirterek, “Bizleri çok korkuttun, yalnız olmadığını dostlarının her zaman yanında olduğunu biliyorsun. Bir ara bizleri çok korkuttun, ama şu an iyisin, iyi gördüm seni. Gazeteci dostlarla bir araya geldiğimizde de senin kulağını çınlatıyoruz. Haziran’ın ilk haftası bizim okul arkadaşları ile İzmir’de buluşmamız oluyor, senin de aramızda bulunmanı istiyoruz.” dedi. Balbay, sonbaharda İzmir’de okul arkadaşları ile Eser’de katılacağı bir buluşma düzenlemeye çalışacaklarını söyledi.Balbay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Önceki İmtiyaz Sahibi Ali Suat Eser ise, sağlık durumunun şu an iyiye gittiğini belirterek, Balbay ile birlikte Üniversite yıllarındaki anılarından bahsetti. Bu arada ziyarette aynı dönem üniversite arkadaşları Suat Önder’de sohbete katıldı.

GAZETEMİZ İMTİYAZ SAHİBİ ÇETİN ESER’DE HAZIR BULUNDU

Gerçekleştirilen ziyarette, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, Hukuk Danışmanımız ve aynı zamanda Eser’in kardeşi Av. Yücel Eser’in yanı sıra Emin Semih Özkök ve daha önce gazetecilik yapan Elpek Bezi üreticisi Nilgün Efes’te hazır bulundu.

BALBAY “GELECEĞE BAKIŞ”PANELİ İÇİN ZONGULDAK’A GEÇTİ

Balbay, Eser’i ziyaretinin ardından Bülent Ecevit Üniversitesi önceki rektörü Prof. Dr.Bektaş Açıkgöz ile birlikte Zonguldak Maden Mühendisleri Odası’nda saat 17.30’daki “Geleceğe Bakış” konulu panele katılmak üzere Zonguldak’a hareket etti.


Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER