BalcıVekilimiz sözleri ile karşılanıyor

CHP Zonguldak İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, İl Yöneticileri olarak Milletvekili Aday Adayı Yaşar Balcı’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdir ettiklerini belirterek, İl Örgütü olarak ön seçimden yana olduklarını söyledi.

BalcıVekilimiz sözleri ile karşılanıyor

CHP Zonguldak İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, İl Yöneticileri olarak Milletvekili Aday Adayı Yaşar Balcı’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdir ettiklerini belirterek, İl Örgütü olarak ön seçimden yana olduklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Yaşar Balcı, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

KAPTAŞ’TA SICAK KARŞILAMA

Hafta sonu ilk olarak Ereğli’de Kaptaş bölgesini ziyaret eden Balcı, burada parti üyeleri, vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.

Balcı’nın, kendilerini sık sık ziyaret ederek sıkıntılarını dinlediğini ve imkânları ölçüsünde çözüm ürettiğini belirten Kaptaş bölgesi halkı, mevcut Milletvekillerinin aynı duyarlılıkta olmamalarından yakındı.

Balcı’ya yoğun ilgi gösteren parti üyeleri, vatandaşlar ve esnaflar;ön seçim ve Milletvekilliği yolunda başarılar dilediler.

Kendisine gösterilen sıcak karşılama ve ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Balcı da Milletvekili olması durumunda bölge ayrımı yapmadan ziyaretlerini sürdüreceğini ve yaşanan sorunların giderilmesi için var gücüyle çalışacağını söyledi.

“VEKİLİMİZ” SÖZLERİ İLE KARŞILANDI

Balcı, Kaptaş bölgesinin ardından partisinin Çatalağzı veGelikBelde Örgütlerinin yeni binalarının açılışına katıldı. Buralarda da büyük bir coşkuyla “Hoş geldiniz Milletvekilim” sözleriyle karşılanan Balcı, Haziran ayında yapılacak Genel Seçimlerin Türkiye için çok önemli olduğunu vurguladı.

Parti üyelerinden seçim çalışmalarına ağırlık vermelerini isteyen Balcı, kendisinin de CHP’nin 30 yıllık evladı olduğunu belirterek, çalışmalarını hızlandırdığını ifade etti. Balcı’nın bu sözlerine karşılık Çatalağzı ve Gelik’tekiparti üyeleri de “Ön seçimde en güçlü adayımız sensin” sözleri ile destek vereceklerini söylediler.

CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Balcı, Çatalağzı Belde Örgütü ziyaretinden sonra Kilimli İlçesine geçerek, önceki Bakanlardan Ömer Barutçu’nun vefat eden akrabası Hacı Havva Barutçu’nun cenaze törenine katıldı. Barutçu ailesine başsağlığı dileyen Balcı, kılınan cenaze namazının ardından parti üyeleri, vatandaşlar ve esnafla da istişarelerde bulundu.

ÖN SEÇİMDE HEMFİKİRLER

Kilimli İlçesinden Zonguldak’a geçen Balcı, burada da mevcut Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve Milletvekili Aday Adayı Harun Akın ile yaklaşan Genel Seçimler ve parti çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulundu.Balcı’nın Zonguldak temaslarında, İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Kilimli İlçe Başkanı Necla Karademir ve önceki dönem Milletvekili Adayı Erol Sarıal; ön seçim yapılması noktasında hemfikir olduklarını belirttiler.

KOLTUK: “TAKDİR EDİYORUZ”

CHP Zonguldak İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, İl Yöneticileri olarak Milletvekili Aday Adayı Yaşar Balcı’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdir ettiklerini söyledi.

İl Örgütü olarak ön seçimden yana olduklarını belirten Koltuk, tüm aday adaylarının partiye ayrı bir heyecan katacağına inandığını ifade ederek, CHP’nin bu seçimden başarıyla çıkacağınısöyledi.

BALCI: “ÖN SEÇİM, ELİMİZİ GÜÇLENDİRİR”

CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Yaşar Balcı, yapılacak ön seçimde parti üyelerinin desteğiyle yüksek oy alması durumunda, Genel Merkez nezdinde elinin daha da güçleneceğini söyledi.

Ön seçimden istediği sonucu alması durumunda, Genel Merkez’den Ereğli için 2. sıra konusunda ısrarcı olacağını vurgulayan Balcı, “Bunun için öncelikle üyelerimize büyük görev düşüyor. Ben ön seçimden çıktığım takdirde, 2. sırayı fazlasıyla hak eden Ereğli için Genel Merkezimiz nezdinde elimden gelen çabayı göstereceğim.” Dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Yaşar Balcı, Çatalağzı ve Gelik beldelerinde yapılan parti binası açılışlarına Karadeniz Ereğli’den katılan tek partili oldu.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2015, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER