Baraj inşaatı çalışmalarına başlanacak

İHA- AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Gümeli Beldesinde yapılacak olan baraj inşaatına ulaşımı sağlayacak yola önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi

Baraj inşaatı çalışmalarına başlanacak
İHA- AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Gümeli Beldesinde yapılacak olan baraj inşaatına ulaşımı sağlayacak yola önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi.
AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Devlet Su İşleri Genel Müdürü´nün ilçede DSİ tarafından yürütülen çalışmaları incelediğini söyledi. Alaplı Çayında taş duvar çalışmaların devam ettiğini belirten Yavuz, “DSİ Genel Müdürü hafta sonu İlçemizde Alaplı çayında devam eden çalışmaları inceleyerek bir toplantı gerçekleştirdik. İlçede devam eden çalışmalar hakkında kendisinden bilgilerde aldık. Alaplı çayı ile ilgi taş duvar çalışmaları devam edecek. Ekipler çay bahçesinin olduğu tarafta taş duvar çalışmasına başlayacak. Ayrıca Çay köyü altında Alaplı çayına akan 2 derede taş duvar çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanıyor. Bizim için asıl önemli olan Gümeli Beldemize yapılacak olan baraj inşaatı ile ilgi önümüzdeki günlerde yol çalışmalarına başlanıyor. Barajda bir proje değişikliği olmuştu. Proje bitmek üzere olduğu bize bildirildi. Yol yapımının ardından hemen baraj çalışmalarına başlanacak dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER