BAŞARI DİLEDİLER

BAŞARI DİLEDİLER


gundemeregli.com-Kdz.Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve yönetimi, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile görüştü.
Görüşmede yaptığı açıklamada Ereğli’de devlet yatırımlarından mutlu olduklarını belirten Tezel; “Ereğli’de güzel şeyler oluyor, devlet yatırımları son zamanlarda bir hayli arttı, bu çalışmalarda da sizlerin emeği vardır, sizleri ve emeği geçenleri yapılan bu çalışmalardan dolayı kutluyoruz, Kooperatif olarak uyum içerisinde çalışıyoruz, bundan sonrası içinde güzel projelerimiz var, bizimde esnafımızın menfaatine göremediğimiz konular olabilir, o konularda da bizi uyarabilir ve aydınlatabilirsiniz, elbirliğiyle esnafımız için her çalışmayı yapmayı amaçlıyoruz” dedi.

ÇAKIR; “ESNAFIMIZIN EMRİNDEYİZ”
AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Bende sizlerin ziyaretinden memnuniyet duydum. Sağ olsun Esnaf Kefalet Başkan ve yöneticilerimiz partimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk ve bugün iade-i ziyaretteler. Başkanın da ifade ettiği gibi Ereğli’ye yapılan devlet yatırımlarında başta sayın Milletvekilimiz Prof.Dr. Ercan candan beyin, diğer milletvekillerimizin ve İl başkanımızın katkıları var, bizlerde süreci takip ediyoruz, Ereğli’ye hepimiz hizmet için varız, Esnaf Kefalet de kendi üyelerinin daha iyi şartlarda olabilmesi için mücadele veriyor biz her zaman esnafımızın yanındayız, emrindeyiz, Ereğli adına ne yapılacaksa bir masa etrafında yapabileceğimizi buradan ifade etmek istiyorum, yönetimdekilerde hepsi birbirinden değerli abilerimiz, kendilerine de çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2013, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER