Başkan, Başbakan’a Karadeniz Ereğli dosyasını verdi

Başkan Uysal, Milletvekili Candan ile birlikte TBMM´de Başbakan Davutoğlu´na Karadeniz Ereğli´nin sorunlarını içeren bir dosya sundu.

Başkan, Başbakan’a Karadeniz Ereğli dosyasını verdi
AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan ile Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, partinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) grup toplantısına katılarak toplantıyı izlediler.

Meclis toplantısından yansıyan fotoğraf karelerinde ise Milletvekili Candan’ın Başkan Uysal ile birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun salona girişi sırasında hemen yanı başında alkışlarken yer aldılar.

Milletvekili Candan ile Başkan Uysal’ın Karadeniz Ereğli’nin önünü açacak olan büyük projeleri konuşmak için Başbakan Davutoğlu ile bir araya geldi.

Başkan Uysal, Milletvekili Candan ile birlikte Başbakan Davutoğlu’na Karadeniz Ereğli’nin sorunlarını ileten bir dosya sunduğunu Facebooktaki sayfasında yayınladı.

Dosyanın içeriğindeki önceliğin ise eski Devlet Hastanesi alanının üniversite kampüsüne dönüştürülmesi ve Ereğli Kent Meydanı gibi projelerin yer aldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2015, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER