Başkan Ocakçı Ruşanlar köyünü ve Öğberler köyünü ziyaret etti

Başkan Ocakçı Ruşanlar köyünü ve Öğberler köyünü ziyaret etti

Başkan Ocakçı  Ruşanlar köyünü ve Öğberler köyünü ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri  Ereğli’ye bağlı Ruşanlar köyüne ve Öğberler köyüne ziyaret ettiği bildirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Örgütünden ziyaretle ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli  İlçe Başkanımız Sayın Sertan Ocakcı veberaberindeki yönetim kurulu üyeleri 26.06.2016 tarihinde Ereğli’ye bağlıRuşanlar köyünde ziyaretlerde bulundu.

İlçe Başkanımız, köydeki yapılmasıplanlanan camii çatısının kubbe çatıya çevrilmesi hakkında köy Muhtarı HikmetErlat ve köydeki vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulundu ve sorunlarıdinledi. Köy sakinleri ile bir süre sohbet eden başkanımız, aynı zamanda Mimaroluşundan dolayı kendisine iletilen caminin çatı sorununa proje ve teknikdestek konusunda yardımcı olacağını belirtti. Başkanımız, köy camisinin teknikölçümlerini yaparak, ihtiyaç duyulan projelerinin bizzat kendisi tarafındançizileceğini ve gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

Başkanımız Sertan Ocakcı veberaberindeki yönetim kurulu üyeleri daha sonra Öğberler köyü Derneğinindüzenlediği  iftara katılmak içinÖğberler köyüne gitti. İftar sonrasında köy muhtarı, dernek başkanı vevatandaşlarla sohbet eden Ocakcı, Ülkenin kötü gidişini ve sebeplerini anlatan başkanımız, kendisineiletilen sorunları da not alarak, gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER