Başkan Odabaş´tan Zonguldakkömürspor´a büyük destek

Zonguldak Kömürspor’a ekonomik destek sağlamak amacıyla bastırılan yeni yıl takvimleri satışlarına ilgi artarak devam ediyor.

Başkan Odabaş´tan Zonguldakkömürspor´a büyük destek

Zonguldak Kömürspor’a ekonomik destek sağlamak amacıyla bastırılan yeni yıl takvimleri satışlarına ilgi artarak devam ediyor. Kulüp Başkanı Süleyman Caner, günlerdir kapı-kapı dolaşarak takvimleri satabilmek için büyük gayret sarf ediyor.

Zonguldak esnaflarını dolaşan, bankaları ziyaret eden Süleyman Caner, önemli oranda takvim satışları yaparak kulübe ekonomik katkı sağlarken, çok büyük bir destek de Türk Metal-İş Sendikası Ereğli Şube Başkanlığından geldi.

Sendika Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Zonguldakspor takvimlerinden 500 adet satın alarak karşılığında kulübe 10 bin lira ekonomik katkı sağlayarak örnek bir davranış sergiledi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, bu konuda yaptığı açıklamada, 500 takvim satın alarak önemli katkı sağlayan Türk Metal İş Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’a ve Erdemir işçilerine çok teşekkür ederek, “Sağolsunlar en büyük desteği verdiler ve 500 takvim alarak bizleri çok memnun ettiler. Başkan Yusuf Ziya Odabaş nezdinde Erdemir işçilerine çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun işlerinde başarılar diliyorum. Zonguldakspor tüm Zonguldak’ın takımıdır. Başarı hepimizin başarısı olacaktır. İnşallah bu gibi destekler devam ettiği sürece Zonguldakspor sezon sonunda hedeflediği şampiyonluğa ulaşacaktır. Desteklerin artarak devam etmesini diliyorum. Bu vesileyle de tüm Zonguldak halkının, sporseverlerin ve İslam aleminin yeni yılını sağlık ve mutluluk dileklerimle kutlarken 2015 yılında Zonguldakspor’umuzun şampiyon olmasını temenni ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER