Başkan Tekin´den 10 bin ton asfalt müjdesi

Alaplı Belediyesi Başkanı Nuri Tekin, asfalt sezonunda 10 bin ton asfalt dökeceklerini söyledi.

Başkan Tekin´den 10 bin ton asfalt müjdesi
Alaplı Belediyesi Başkanı Nuri Tekin, asfalt sezonunda 10 bin ton asfalt dökeceklerini söyledi.

Göreve başladığı günden beri dur durak bilmeyen ilçenin her noktasında çalışma başlatan, beton hamlesi ile yolları ve kaldırımları sil baştan yenileyen Alaplı Belediye Başkanı Tekin, yaz mevsimi öncesinde asfalt hamlesi başlatmayı hedefliyor.

Bu bağlamda genelde ilçede belediyeye bağlı yol ağlarını asfalt ve kilit parke yöntemi ile toz ve çamurdan kurtarmayı amaçlayan Tekin, yazın asfalt sezonunda ilçede ihtiyaç duyulan yollara 10 bin ton asfalt dökeceklerini açıkladı.

“BİR BÜTÜN HALİNDE ÇALIŞACAĞIZ“
Yolların bir kısmının geçen kış yağan kar ve yağmurdan ötürü bozulduğu hatırlatan Tekin, şunları söyledi:
“Alaplı’daki yol ağlarını bu yıl yeniden elden geçireceğiz. Alaplı da bu yıl 10 bin ton asfalt döküp, aciliyeti olan yolları yapacağız. Zaten belediyemizde beton ve parke yol çalışmaları da devam ediyor. İkisini bir bütün halinde değerlendirip mahallelerimizin, vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışma yapacağız. Her mahallemiz belediyenin hizmetlerinden yararlanacak. Yararlanmayan mahallemiz caddemiz kalmayacak, bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Alaplı’da vatandaş nerede belediyeye ihtiyaç duyuyorsa orada olacağız.”
Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER