Başkan Tekin’e sahilde yoğun ilgi

Başkan Tekin’e sahilde yoğun ilgi

Başkan Tekin’e sahilde yoğun ilgi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplısahilinde iftar yapan vatandaşlarla sohbet ederek, onların dilek ve isteklerinidinledi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafındanbaşlatılan çalışmalar neticesinde bir bölümü halkın hizmetine sunulan Alaplısahili Ramazan ayında vatandaşların akınına uğradı. Göz kamaştıran sahildeiftarlarını açan vatandaşları ziyaret eden Başkan Tekin, yoğun sevgiylekarşılandı. Tüm vatandaşları tek tek selamlayan Tekin, onlarla sohbet ederekdilek ve isteklerini dinledi.

Gittiği her yerde sıcak ve yoğun ilgiylekarşılanan Tekin’e, vatandaşlarda çeşitli ikramlarda bulundu. İlçede önemli derecedeeksikliği hissedilen sahille ilgili vatandaşlardan teşekkür alan Tekin, sahilintamamlanması ile Alaplı’nın bölgenin en modern sahiline kavuşacağını belirtenTekin, “Sahil projemizde çalışmalarımız devam ediyor. Ramazan ayındavatandaşlarımız Alaplı sahiline gelerek iftarlarını açıyorlar. Sahilimiz herakşam vatandaşlarımızın akınına uğruyor. Amacımız yaşanabilir bir Alaplı, biz bunun için çalışıyoruz.Sahilimizi Karşıyaka sahili ile yapacağımız asma köprü ile birleştireceğiz.Karşıyaka sahilimizle birlikte projemiz bölgemizin en büyük sahil projesi olacak.Sahil çalışmalarımızın yanı sıra mahallerimizde de çalışmalarımız devam ediyor.Biz ilçemizin her noktasına hizmet götürüyoruz” dedi.

Vatandaşlardan gelen her talebi yerine getirmek içinçalıştıklarını belirten Tekin, “ Biz her mahallemize hizmet götürmek içinçalışıyoruz. İlçede hizmet götürmediğimiz yer kalmayacak, bu yönde çalışmalaryapıyoruz. Vatandaşlarımız sabırlı olsunlar, biz tüm sorunları biliyoruz. Tektek çözeceğiz. Program dahilinde çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER