BAŞKAN UYSAL, AK PARTİLİLERE İFTAR VERDİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Ak Parti Eski İlçe Başkanları ve Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri ile eşlerine iftar yemeği verdi.

BAŞKAN UYSAL, AK PARTİLİLERE İFTAR VERDİ
gundemeregli.com-
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ın ev sahipliğindeki iftar yemekleri sürüyor. Daha önce Ak Parti ve CHP’li Belediye Meclis üyeleri ile ‘Dünya Yetimler Günü’ dolayısıyla düzenlenen ‘Kardeşlik İftarında yetim çocuklara iftar veren Uysal, dün akşamda Ak Partinin Eski İlçe Başkanları ve Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri ile eşlerine iftar yemeği verdi.

Düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Eski İl Başkanı Celil Uzun, Eski İlçe Başkanları Muhammet Köse, Mustafa Demiray, Erol Şahin ve Adem Öztürk’ün yanı sıra, kurucu yönetim kurulu üyeleri ve eşleri katıldı.

Uysal, eşi Sevim Uysal’ında katıldığı ve samimi bir ortamda geçen iftar yemeği sonrası, Eski İlçe Başkanları ve Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri ile yaklaşık 2 saat süren bir sohbet gerçekleştirdi.

Uysal bugünde ( Çarşamba) AK Parti İlçe Teşkilat Yönetiminin yanı sıra, Gençlik ve Kadın Kolları üyelerine iftar verecek. Uysal, Perşembe günü mahalle, Cuma günü de köy muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya gelecek.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER