Başkan Uysal, ameliyat yaptı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediyenin Sokak Hayvanları Bakım Merkezinde tedavileri yapılarak hayata tutunan ‘Zift’ ve ‘Alman kurdu’ köpeklerin son durumlarını kontrol etti, veterinerlerin cerrahi müdahalede bulunduğu bir köpeği de ameliyat etti.

Başkan Uysal, ameliyat yaptı


Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal, Belediyenin Sokak Hayvanları Bakım Merkezinde tedavileriyapılarak hayata tutunan ‘Zift’ ve ‘Alman kurdu’ köpeklerin son durumlarınıkontrol etti, veterinerlerin cerrahi müdahalede bulunduğu bir köpeği deameliyat etti.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Veterinerlikİşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde bakım vetedavileri yapılarak hayata tutunan sokak hayvanlarının son durumlarını kontroletti.

ZİFT, ŞİMDİ ÇOK DAHA MUTLU.

Veteriner İşleri Müdürü Atilla Bulak tarafındankarşılanan Başkan Hüseyin Uysal, merkezde bakım ve tedavileri yapılanhayvanların durumları hakkında bilgi aldı.

Yol kenarında zifte yapışmış halde ölmek üzereykenbulunan ve Zift ismi verilen 2 aylık dişi yavru köpeğin son durumuyla yakındanilgilenen Başkan Uysal, tedavisinin tamamlanmasının ardından ‘Zifti’sahiplendireceklerini belirtti.

‘YAŞAMAZ DENİLEN’ ALMAN KURDUN İNANILMAZ DEĞİŞİMİ

Başkan Uysal, 6 ay önce Bakım Merkezine getirilen 3yaşındaki Alman kurdu köpeğin son haliyle herkesi şaşırttığını belirtti.

Merkezdeki hayvanların bakım ve tedavilerindeki durumubizzat takip eden Başkan Uysal, “Alman kurdu köpek Bakım ve Rehabilitasyonmerkezimize geldiğinde ‘yaşamaz’ diyorlardı. Buradaki arkadaşlarıma her türlümüdahalenin yapılmasını söyledim. Merkezimizin ne ihtiyacı olursa karşılıyoruz.Amacımız, Katılımcı, Kültürel, Çevreci, Sosyal ve HizmetBelediyeciliği alanında insanımızın hak ettiği bütün hizmetleri yerinegetirebilmek. Bunu yaparken, Allahın can verdiği her canlıya karşı dasorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. 6,5 ay süren tedavinin ardından buhayvanımızın hayata tutunduğunu görmek, bizi rahatlatıyor” dedi.

BAŞKAN UYSAL’DAN CERRAHİ MÜDAHALE

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bakım ve RehabilitasyonMerkezinde veterinerlerin cerrahi müdahalede bulunduğu bir köpeği de ameliyatetti.

Aynı zamanda Genel Cerrah olan Op. Dr.Hüseyin Uysal,müdahale sırasında doktorluk dönemindeki tecrübelerini veterinerlere aktardı.

Veterinerlik İşleri Müdürlüğü Sokak HayvanlarıRehabilitasyon ve Bakım Merkezindeki kontrollere, Belediye Başkan YardımcılarıAyhan Atay, Esra Alpago, İbrahim Cöbek ve Alptekin Dursun da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER