Başkan Uysal çalışmaları inceledi

Başkan Uysal çalışmaları inceledi

Başkan Uysal çalışmaları inceledi
 Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal trafik, çevre düzenleme ve asfaltlama çalışmalarının yapıldığı Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde incelemelerde bulundu. 
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın teklifi ve belediye meclisi 15 Temmuz darbe girişiminin ilk şehidi Astsubay Ömer Halisdemir’in isminin verildiği bulvar üzerinde belediye tarafından yapılan trafik ve çevre düzenleme çalışmaları son aşamaya geldiği belirtildi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 günde 5 bin ton asfalt dökülen bulvar üzerinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay, Atilla Bulak ve Hüseyin Ağlar ile ilgili daire müdürlerinin de hazır bulunduğu incelemede, Başkan Uysal anayol üzerine dökülen son asfaltı takip etti.
Ekiplerden bilgi alan Başkan Uysal, düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan çalışmaları da yerinde denetledi.
Bulvar üzerindeki esnaf ve vatandaşlar yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti iletirken, Başkan Hüseyin Uysal’da, asfaltlamanın ardından çift yönlü olarak trafiğe açılan bulvar üzerinde işaretleme ile devam eden diğer çalışmaların kısa sürede bitirileceğini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2016, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER