Başkan Uysal çok kızdı

Başkan´ı hiç bu kadar sinirli görmediniz

Başkan Uysal çok kızdı


Verdiği talimata uyulmadığını öğrenmesi ile adeta çılgına dönen Uysal:
“Yaptığınız fırsatçılık. Bütün otobüsler bedava, vatan elden gidiyor, şurada 5 kuruşun derdindesiniz”

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, verdiği talimata rağmen ücret alınmaya devam edilen tuvalette, buradaki görevli kişiye hesap soran Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “5 kuruşluk çiş yapıyor adamlar, para alıyorsunuz. Fırsatçılar sizi! Elinizden alacağım burasını” dedi.
Darbe girişimi sonrası, Devlet yetkililerinin de çağrısı ile geç saatlere kadara meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlardan tuvaletlerde ihtiyaç giderme ücreti alınması, Uysal’ı kızdırdı. Uysal’ın hayli kızgın hali ise kameraya yansıdı. 

“HARAM ZIKKIM OLSUN”
Başkan Uysal, Devrim Bulvarı Cam Kafeterya yanında umumi tuvalete giderek, buradaki görevliye hesap sordu. Vatandaşlardan 1 lira alınması karşısında çılgına dönen Uysal, şu ifadeleri kullandı:
Yaptığınız fırsatçılık. Bütün otobüsler bedava, vatan elden gidiyor, şurada 5 kuruşun derdindesiniz. Gel belediyeye, ben sana maaşımdan her akşam 50 lira veriyim. Ayıp, ayıp! Kazandığınız para haram zıkkım olsun. Bu gece, o vatandaştan para aldıysanız haram olsun o para size.
Orada sabaha kadar vatandaş bekliyor. Yaptığınız ayıp. Azıcık aklın varsa düşünmen lazım. Oradaki vatandaş yiyorlar, çay içiyorlar. Ben burası içen ‘bedava olacak’ demiştim.

“5 KURUŞLUK ÇİŞ YAPIYOR ADAMLAR,
PARA ALIYORSUNUZ”
Size söyleyeyim, burası bedava. Bunun kararını almıştım, bu olaylarda olunca burada bedava olacak artık. Vatandaştan tuvalet parası alınmayacak. 80 lira belediyeye vereceksiniz, ondan sonra 300 lira oradan buradan kiralayacaksınız, bu olmayacak artık. 5 kuruşluk çiş yapıyor adamlar, para alıyorsunuz. Fırsatçılar sizi! Elinizden alacağım burasını. Yarından itibaren alınıyor buralar. Hiç bir şey yapılmazsa, buraya kamyonlarla kum getireceğim burayı çalıştıramayacaksınız. Ahlaksız herifler sizi. Bu camların hepsini kırdıracağım, burada iş yapamayacaksınız. Burası elinizden gidecek. Buralar halkındır, bedavadır. Halk, 50 kuruşa çay içiyor, siz onlardan 1 lira para alıyorsunuz. Buraya aylık 80 lira, 100 lira kira veriyorsunuz demi aylık? Ben göstereceğim size, ayıp.” 

“BAŞKANIM, BEN EMANETÇİYİM”
Uysal’ın hesap sorduğu ismi alınamayan kişi ise tuvalette geçici olarak bulunduğunu, ilk kes geldiğini ve yaşanan durumdan habersiz olduğunu belirterek, “başkanım, ben emanetçiyim’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER