Başkan Uysal, Güldere ve Korubaşı’nda..

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta başında Balı, Kırmacı, Göktepe, Kıyıcak ve Dağlar mahallelerine yaptığı ziyaretlerin ardından bu kez Güldere ve Korubaşı mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Uysal, Güldere ve Korubaşı’nda..

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta başında Balı, Kırmacı, Göktepe, Kıyıcak ve Dağlar mahallelerine yaptığı ziyaretlerin ardından bu kez Güldere ve Korubaşı mahallelerini ziyaret etti.

Ziyarette, Başkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek ile AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Reşat Latif, Sezai Meriç, Ayhan Atay, Yusuf Kalay, Salih Kumaş, Nazım Erdoğan, İhsan Yazıcıoğlu Hasan Pınarcık, Fevzi Ekşi ve Fevzi Mazlum’da hazır bulundu.

SEÇİM SONRASI DA MAHALLELERDEYİZ

Güldere’ye yapılan hizmetleri anlatan ve halkın isteklerini dinleyen Başkan Uysal, söz konusu mahallede de yol güzergâhlarının, karayolları standartlarında yapılan oto korkuluk ve bariyer çalışmasıyla daha güvenli hale geldiğini söyledi. Güldere’nin 2 kilometre uzunluğundaki doğalgaz hattının da programa alındığını kaydeden Başkan Uysal, seçimden sonra tüm camileri ve mezarlıkları tek tek gezip eksikliklerinin tamamlanacağını ifade etti.

GÜLDERELİLERDEN HİZMETE TEŞEKKÜR

Mahallelerine, 2 kilometre uzunluğundaki bariyer yapıldığı hatırlatan Muhtar Ali Tezcan “Mahallemizin yerleşim yerleri ve yolları genelde uçurum ve dere kenarında idi. Yollarımızda göçen noktalarda daha önceleri ölümlü kaza riski yaşanmıştı. Mahallemizin 3 ayrı sokağında Avrupa standartlarına uygun şekilde oto kontrol bariyeri montajı yapıldı.

GÜLDERELİLER BAŞKANDAN MEMNUN

Bu durumdan mahallelimiz çok memnun. Bu çalışmayla birlikte yollarımız daha güvenli hale geldi. Bunun yanında yola akan suları tahliye eden ve elektrikleri yer altına aldırtan ve doğalgaz konusunda Dergaz yetkililerini de harekete geçiren Başkan Uysal’a ve ekibine mahallemiz teşekkür ediyor ve Ereğli için yaptığı çalışmalarını takdir ediyoruz.” dedi.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET VERİLECEK

Başkan Uysal, Korubaşı’nda da yaptığı toplantıda her mahalleye eşit hizmet sloganıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, merkezi hükümetle uyum içinde çalışılarak daha güçlü bir hizmet belediyeciliği yapılabileceğini vurguladı.

İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMI BOZULMASIN

13 yıldır hükümetin yaptığı hizmetlerini ortada olduğunu belirten Başkan Uysal, “ Belediyemiz birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor. Gerek belediye olarak, gerekse iktidar belediyesi olmamızın avantajlarını kullanarak ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ben başkanınız olarak her zaman yanınızdayım.

ŞEHRİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELER

Ereğli’nin çehresini değiştirecek 5-6 vizyon projemiz hazır. Bu projelerin dördünün proje ihaleleri yapıldı. Bu konuda devletin desteğini arkamıza alarak en kısa sürede temellerini atmaya hazırlanıyoruz. Biz sorunların çözümü için kararlıyız. Temennimiz o ki, tek başına kurulacak bir AK Parti hükümetiyle gerek ülkemizde gerekse bölgemizde istikrar ve güven ortamı bozulmasın.” ifadelerini kullandı.

KORUBAŞI’NIN DOĞALGAZI 2016’DA GELİYOR

Korubaşı Muhtarı Kemal Muratoğlu’da mahallerinin sorunlarının başında doğalgaz sıkıntısı olduğuna dikkat çekerek, bu konuda Başkan Uysal’ın desteğini istedi. Muratoğlu, Alkaya bölgesinin yolunun genişletilerek bakımının yapılmasını istedi.

3 MAHALLEYE 16 KİLOMETRE DOĞALGAZ HATTI

Aynı zamanda Dergaz Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu hatırlatan Başkan Uysal’da, “Bu yıl Topçalı, Güldere ve Ömerli gibi mahallerimizde toplam 16 kilometre doğalgaz hattı döşeniyor. Güldere’yi de 2016 yılı programına aldıracağız.” dedi.

Alkaya yolunu gezdiğini kaydeden Başkan Uysal, yol boyundaki şahıs arazilerin yola izin vermesi için muvaffakiyet vermesi gerektiğini ifade ederek bunların alınması halinde hemen yol çalışmasına başlayacaklarını da söyledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER