Başkan Uysal hafta sonu mahallelilerle buluştu

Hafta sonlarını mahalle gezilerine ayıran Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bazı Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Kestaneci, Uzunmehmet ve Topçalı mahallerine giderek vatandaşlarla buluştu, sorunlarını dinledi.

Başkan Uysal hafta sonu mahallelilerle buluştu


Haftasonlarını mahalle gezilerine ayıran Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı HüseyinUysal, bazı Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Kestaneci, Uzunmehmet veTopçalı mahallerine giderek vatandaşlarla buluştu, sorunlarını dinledi. 

Başkan Uysal, beraberinde Karadeniz Ereğli BelediyeMeclis Üyeleri İhsan Yazıcıoğlu, Fevzi Mazlum, Mehmet Erdoğan, Turgay Aydın veMuhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ile birlikte bazı mahalleri gezdi.

HOPARLÖR YERİNE CEPTEN SMS İSTEĞİ

Önce Uzun Mehmet Mahallesinde Mahalle Muhtarı SeyfettinYaman ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Uysal, vatandaşlarıdinleyerek sorunları tek tek not aldı. Başkan Uysal’dan gürültü kirliliğinedeniyle hoparlörlerin kaldırılmasını isteyen mahalleliler, belediyenin SMSsistemi ile vatandaşı bilgilendirmesini istedi. Başkan Uysal’da bu öneriyesıcak baktıklarını söyledi.

UYSAL: ÖNCELİK MAHALLELERİN ALT YAPISI

Daha sonra Kestaneci Mahallesi’nde Muhtar Ahmet Özerile birlikte vatandaşları dinleyen Başkan Uysal’a vatandaşlar Kestaneci Piknikalanının açık tutulmasını ve teleferik yapılması isteminde bulundu. BaşkanUysal’da önceliğin mahallelerin alt yapısı ve yolları ile mahalle konaklarıyapılması olduğunu vurgulayarak, bu tür isteklerin de ilerleyen süreçtegerçekleştirilebileceğini ifade etti.

SAMİMİYETİ BAYANLARDAN TAM NOT ALDI

Burada Kestaneci Mahallesi’nin bayanları, BaşkanUysal’ı yerin darlığı yüzünden dinleyemediklerinden dert yanarken, BaşkanUysal’da eşi ile birlikte kadınları ayrıca dinlemeye geleceğini söyledi. Bazıkadınlar, ‘Bize değer veren başkanımız. Samimi ve sıcak davranışınıziçinizdekileri yansıtıyor. Hizmet yolunda başarılar dileriz. Bizim üstümüzedüşen ne varsa da yapmaya hazırız” şeklinde konuştular.

TOPÇALILARDAN DUVAR VE YOL İSTEĞİ

Daha sonra Muhtar Şakir Başol ile birlikte TopçalıMahallesi’ne geçen Başkan Uysal, burada inceleme yaptı. Muhtar Başol, yıkılmaküzere olan duvarın yapılmasını ve mahallesinin yolunun genişletilerek DağlarMahallesi’ne bağlanmasını istedi. Başkan Uysal’da duvar ve yol sorununu en kısasürede çözeceklerini söyledi.

YAŞLILARIN ELİNİ ÖPTÜ, HAYIR-DUASI ALDI

Topçalı’daki yaşlıları ziyaret ederek, ellerini öpen vehayır dualarını alan Başkan Uysal, “Hafta sonunu mahallerimizde geçirdik.Uzunmehmet, Kestaneci ve Topçalı Mahallelerinde vatandaşlarımızın sorunlarınıdinledik. Bu mahallelerimizde daha sonra daire müdürlerimle birlikte tekrargelip inceleme yapacağım. Bu ziyaretlerimde bana sıcak ve samimi davrananvatandaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. El birliği ile şehrimizin sorunlarınıçözeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER