Başkan Uysal hafta sonunu mahallerde geçirdi

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonunda yoğun bir mesai yaptı. Bazı Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Korubaşı, Kavaklık, Kepez mahallelerinde halkla buluşan Başkan Uysal sorunları dinledi.

Başkan Uysal hafta sonunu mahallerde geçirdi

Karadeniz EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonunda yoğun bir mesai yaptı. BazıBelediye Meclis Üyeleriyle birlikte Korubaşı, Kavaklık, Kepez mahallelerindehalkla buluşan Başkan Uysal sorunları dinledi.

Hafta içi başka karla mücadele olmak üzere yoğun mesai yapan BaşkanUysal, hafta sonunu da mahallere ayırdı. Uysal beraberindeki meclis üyeleriAyhan Atay, İhsan Yazıcıoğlu, Sezai Meriç, Fevzi Mazlum ve Eyüp Karaaslan veMuhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ile birlikte hafta sonu mesaisine KorubaşıMahallesi’ni ziyaret ederek başladı.

BAŞKAN UYSALKORUBAŞI’NDA

Burada Mahalle Muhtarı Kemal Muratoğlu ve Mahalle halkı ile bir arayagelen Başkan Uysal, mahalle halkının sorunlarını dinledi. Mahallenin bazınoktalarında da incelemeler yapan Başkan Uysal, sık sık notlar alaraksorunların çözümü için ilgili müdürlere talimatlar verdi.

BAŞKAN UYSALKEPEZ’DE

Uysal ve beraberindeki meclis üyeleri daha sonra Kepez Mahallesi’negeçti. Burada Mahalle Muhtarı Baki Karaaslan ve çok sayıda vatandaş ile bir arayagelen Uysal, Kepez’in sorunları ile notlar alarak çözüm noktasında çaba sarfedeceklerini söyledi.

BAŞKAN UYSALKAVAKLIKTA

Başkan Uysal Kavaklık Mahallesi ziyaretinde de Mahalle Muhtarı NazifKaplan ve mahalle sakinleriyle bir toplantı yaptı. Başkan Uysal, “Fırsatbuldukça mahallelerimize giderek sorunları yerinde görüyoruz. Bu türziyaretlerimiz önümüzdeki süreçte daha da artacak. Mahallerimizin var olansorunlarının çözümü noktasında gereken çalışmaları yapacağımızdan hiç kimseninkuşkusu olmasın” dedi.  

BAŞKAN UYSAL UMRE’YEUĞURLADI

Bu arada Başkan Uysal hafta sonunda 2015 yılı ikinci grubu olarakUmre’ye giden vatandaşların uğurlamasına katıldı. Başkan Uysal, “Bu kutsalziyarete çıkan herkese hayırlı yolculuklar diliyorum. İnşallah hayırlısı ilekutsal topraklarda ki görevlerinizi tamamlayarak sağlıklı bir şekildeailelerine kavuşurlar. Mevlam şimdiden yapacakları dua ve ibadetleri kabuletsin.” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2015, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER