Başkan Uysal haftasonunu yoğun geçirdi

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal hafta sonunu yoğun bir programla geride bıraktı. Önce İstanbul’da ‘Yeni Türkiye Yeni Güç Spor’da Hedef 2023” ve Zonguldaklılar Hasret Gecelerine ne katılan Başkan Uysal, köy ve mahalle ziyaretleri de yaptı.

Başkan Uysal haftasonunu yoğun geçirdi


KaradenizEreğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal hafta sonunu yoğun bir programla geridebıraktı. Önce İstanbul’da ‘Yeni Türkiye Yeni Güç Spor’da Hedef 2023” ve Zonguldaklılar Hasret Gecelerine nekatılan Başkan Uysal, köy ve mahalle ziyaretleri de yaptı.

KADİR TOPBAŞ’A EREĞLİ SELAMI

Başkan Uysal, Cuma gecesi İstanbul Büyükşehir BelediyeBaşkanı Kadir Topbaş´ın davetlisi olarak, Filistin Milli ve Ereğli Belediyesporoturarak Voleybol takımlarının da katılımıyla “Yeni Türkiye Yeni Güç Spor’daHedef 2023” gecesindeydi. Uysal burada Topbaş ile bir süre görüşme imkanı bulanve Topbaş’a Ereğli halkının selamlarını ileterek çeşitli hediyeler verdi.

ZONGULDAKLILARİLE BULUŞTU

Uysal Cumartesi akşamı da Zonguldak Dernekleri Federasyonu tarafındanİstanbul´da düzenlenen Zonguldaklılar Hasret Gecesine katıldı.Buradaki konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Uysal, İstanbul’dayaşayan Zonguldaklıları 29-31 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan ÇilekŞenliklerine davet etti.

UYSAL MAHALLE VEKÖYLERDEYDİ

Başkan Uysal Pazar gününe Subaşı’ndan başladı. Daha sonra Ramazanlı Köyü’nüziyaret eden Uysal, daha sonra Zonguldak’a geçerek, “Anadolu’dan Avrupa’yaMedya Açılımı” projesi kapsamında il ve ilçelerdeki yerel medya çalışanlarınayönelik “Diksiyon Eğitimi” programının son oturumuna katıldı.

UYSAL KESTANECİPİKNİK ALANINDA

Başkan Uysal, Pazar günü beraberindeki Belediye Meclis Üyeleriylebirlikte mahalle ziyaretleri de yaptı. Kestaneci Piknik alanında sevgigösterileri ile karşılanan ve çocuklarla top oynayan, öğrenci ilerle birlikteödev yapan ve halkın ikramlarından tadan Uysal, yaklaşık 1.5 saat piknikalanında kaldı.

Uysal günü Kestaneci ve Uzun Mehmet Mahallelerindeki halk toplantılarıile tamamladı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER