Başkan Uysal, hastaneler için yer gösterdi

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Sağlık Bakanlığı tarafından Ereğli’ye yapılması kararı alınan 2 butik hastanenin yer sorununu çözdü. Başkan Uysal, butik Hastanelerin Kırmacı ve Elmatepe mahallerine yapılması için yer gösterdi.

Başkan Uysal, hastaneler için yer gösterdi

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,Sağlık Bakanlığı tarafından Ereğli’ye yapılması kararı alınan 2 butikhastanenin yer sorununu çözdü. Başkan Uysal, butik Hastanelerin Kırmacı veElmatepe mahallerine yapılması için yer gösterdi.

Hükümetyatırımlarının Kdz.Ereğli’ye gelmesi için yapılan çalışmalara destek verenKdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Sağlık Bakanlığı tarafındanEreğli’ye yapılması kararı alınan 2 butik hastanenin yer problemini çözdü.

BaşkanHüseyin Uysal, 2 butik hastanenin Kırmacı Mahallesindeki Gençlik Merkezi yanıve Elmatepe Mahallesindeki Kamyon garajının bir bölümüne yapılması için yergösterdi.

YERİNDE İNCELEME..

BaşkanHüseyin Uysal, Kırmacı Mahallesinde 2 dönüm, Elmatepe Mahallesinde de 2 dönümolmak üzere butik hastanelerin yapılacağı alanları, Sağlık Bakanlığı Kdz.EreğliToplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr.Şule Başöngen’e yerinde gösterdi.

BaşkanUysal, gösterdikleri alanların hastane için en uygun yerler olduğunu belirterek;“Balı, Kestaneci, Kirmanlı, Süleymanlar gibi bu bölgenin yükünü hafifletmesiaçısından Kırmacı’daki Gençlik Merkezi bölgesinde 2 dönüm, şehrimizindağılımına göre, Kışla, Elmatepe, Doruk, Kavaklık gibi o bölgedekiler içindeKamyon Garajının olduğu alandaki yerimizden 2 dönümü hastane yapılması içinveriyoruz. Hastanelerimiz bu bölgelere yapılacak” dedi.

İncelemegezisine Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek veAlptekin Dursun, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Hastanekurulacak bölgenin muhtarları ve Halk Sağlığı Merkezi ekipleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER