Başkan Uysal, kar yağışı ile mücadele çalışmalarını yerinde inceledi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kar yağışı ile mücadele çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yardımcıları ile birlikte yaptığı saha gezisi sırasında, Halk Otobüsüne binerek yolculuk yapan Uysal, toplu taşıma araçlarının hareketlerini izleyen merkezde de yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Uysal, kar yağışı ile mücadele çalışmalarını yerinde inceledi



Kdz. EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal, kar yağışı ile mücadele çalışmalarını yerindeinceledi. Başkan Yardımcıları ile birlikte yaptığı saha gezisi sırasında, HalkOtobüsüne binerek yolculuk yapan Uysal, toplu taşıma araçlarının hareketleriniizleyen merkezde de yetkililerden bilgiler aldı.

Kar yağışıile mücadelenin sürdüğü Ereğli’de gün boyunca saha ziyaretleri yapan BaşkanUysal, son 36 saatte “Kriz Masası” na 714 ihbar geldiğini ve gelen ihbarlarınkısa süre içinde değerlendirilerek gereken çalışmaların yapıldığınısöyledi. Söz konusu zaman diliminde ekiplerin kar küremenin yanında buzlanmayakarşı 200 ton tuz kullandığını söyleyen Uysal, çalışmaların 26 araç ve 205 personelile aralıksız olarak sürdüğünü söyledi.                                                                                                                               Önceliğin ana arterleri açık tutmak olduğunu belirten Uysal, her türlüşikâyetin 333 1 153 numaralı telefona yapılmasını istedi.

HALK OTOBÜSÜ İLE YOLCULUKYAPTI

Başkan Uysalsaha ziyareti çerçevesinde halk otobüsüne de bindi. Bu tür zamanlarda toplutaşıma araçlarının tercih edilmesini isteyen Uysal, araçlarda yolculuk yapanvatandaşlarla da sohbet etti.

Uysal ayrıca, ilçede toplu taşımacılık yapan Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi’ni ziyaretederek, araçların hareketlerini kontrol eden merkezde yetkililerden bilgileraldı.



Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2016, 14:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kar magduru
Kar magduru - 8 yıl Önce

Erdemir caddesinde iş yerimiz var Hatip sokakta oturuyorum araba gidemiyor yollarda yürütmüyor bu Belediye araçlarını tuzlamaları biz neden göremedik acaba merak ediyorum.

SIRADAKİ HABER