Başkan Uysal mahallelerde halkla buluştu

Hafta sonu gezdiği Kışla, Elmatepe ve Kirmanlı mahallerinde halkla buluşan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta içi de aynı mahallelere daire müdürleriyle gitti ve gezdiği mahallelerdeki sorunları yerinde gördü.

Başkan Uysal mahallelerde halkla buluştu




Haftasonu gezdiği Kışla, Elmatepe ve Kirmanlı mahallerinde halkla buluşan KaradenizEreğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta içi de aynı mahallelere dairemüdürleriyle gitti ve gezdiği mahallelerdeki sorunları yerinde gördü. BaşkanUysal’a gezisinde Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ta eşlik etti. 

BaşkanUysal daha sonra Başkan Yardımcıları ve daire müdürleriyle yaptığı toplantıda,mahalle gezilerinin fotoğraflarını inceleyerek kısa, orta ve uzun vadedeyapılması gerekenlerin talimatını verdi.

KARABACAK MAHALLESİ: BAŞKANIM YANINIZDAYIZ

İlk önce Karabacak Mahallesi’ne giden ve buradaalkışlarla karşılanan Başkan Uysal’a mahalle halkı mahallerine ilk kez birbelediye başkanın geldiğini belirterek çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Çalışmalarında mahalle olarak arkalarında olduklarınıbelirten mahalleliler, halk otobüsü isterken, yollarının da genişletilmesiniistediler.

KIŞLA MAHALLESİNİ BAŞTAN AŞAĞI GEZDİ

Kışla mahallesine geçerek Mahalle Muhtarı MuhammetDemir ile birlikte önce su ve kanalizyon çalışmalarını inceleyerek mahallesınırları içinde yayan olarak gezen Başkan Uysal, mahallenin yol, kanalizasyonve su, istinat duvarı gibi bekleyen sorunları dinledi.

Mahalle halkının ayrıca Başkan Uysal’dan Kışla’da terkedilmiş binaların da sahiplerinin bulunarak yıkılması talebi var.  Başkan Uysal sorunlarını anlatan vatandaşlarada daire müdürleriyle yapacağı toplantıda acil, orta ve uzun vadedeyapılacakları planlayacağını söyledi.

Başkan Uysal Gülüç Irmağının ıslah edilmesi, belediye şantiyesininkalkması sonrası burada yapılacak çevre düzenlemesiyle birlikte ırmakta kayıkgezileri yapılacağını kaydetti.

ELMATEPE’DE DE SORUN ÇOK, ÇÖZÜM BAŞLIYOR

Buradan Elmatepe Mahallesi’ne geçerek Muhtar Muammer Arslanile mahallenin isteklerini yazdığı notları inceleyen Başkan Uysal mahalleesnafıyla tek tek görüştü.

Mahalleyi gezen ve toplanan vatandaşları dairemüdürleri ile birlikte dinleyen ve sorunlarını not aldıran Başkan Uysal, Elmatepe’ninher şeyi hak ettiğini ve sorunları yerinde görüp incelediğini ve en kısa süredede sorunların çözümüne başlanacağını kaydetti.

Başkan Uysal, öğle yemeği olarak da fırından aldığıtaze ekmeğin arasına tereyağı sürerek yerken, daire müdürlerine de bunu önerdi.

KİRMANLI MAHALLESİNDE İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER

Kirmanlı Mahallesi’nde de incelemelerde bulunan BaşkanUysal, belediyeye ait bir durağın içine odun konulmasını karşısında da şokoldu.

Mahalle halkının yıllardır bu halde olduğunu belirttiğidurağın yenilenmesi talimatını veren Başkan Uysal,  Muhtarı Nurettin Yaman ile birlikte kısmıheyelanlara yol açan yerleri de inceledi. Kula mevkiinde mahallenin alkol alangençler şikâyetini de dinleyen Başkan Uysal, halkın piknik yeri olarak istediğialanın imar durumunun araştırılmasını istedi.

BAŞKAN YARDIMCILARI VE DAİRE MÜDÜRLERİNİ TOPLADI

Daha sonra çekilen görüntü ve fotoğrafları BelediyeBaşkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek, Alptekin Dursun ve dairemüdürleriyle inceleyerek toplantı yapan Başkan Uysal, kısa, orta ve uzunsüreçte çözülebilecek olan sorunların çözülmesi talimatını verdi.



Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER