Başkan Uysal Mayıs ayını dolu dolu geçireceğiz

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan “Osmanlı Çileği şenlikleri “kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinlikler konusunda açıklamalarda bulundu.

Başkan Uysal Mayıs ayını dolu dolu geçireceğiz

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan “Osmanlı Çileği şenlikleri “kapsamındaki etkinlikler konusunda açıklamalarda bulundu.

Belediye Binası Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı’da Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Nazım Erdoğan, İbrahim Cöbek ve Alptekin Dursun’un yanı sıra çok sayıda gazeteci hazır bulundu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal mayıs ayı içerisinde yapılacak olan Osmanlı Çileği şenlikleri hakkında bilgiler vererek, gerçekleştirilecek olan şenlikler için esnaftan para toplanmayacağını belirterek, Şenliklerden sonra yapacağımız toplantı ile tüm harcamalarımızı kamuoyuna duyuracağız “dedi.

BASINA TEŞEKKÜR

1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutladığını ve 1 Mayıs öncesi belediyede çalışan işçinin ücretine zam yapıldığını müjdeleyen Uysal, Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan şenliklerin dolu dolu geçeceğini ve Tüm vatandaşları şenliklere davet ettiğini belirterek şunları söyledi;” Öncelikle basın bizlerin gözü kulağı, onların sayesinde Evlere, kahvelere ve lokantalara giriyoruz. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Mayıs ayı içerisinde şenliğimiz olacak, Mayıs ayını dolu dolu geçireceğiz,

HAYDİ OYNAYALIM PROJESİ

Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halkımız ile birlikte unuttuğumuz oyunları tekrar hatırlamak için, 5 Mayıs Salı günü “Haydi oynayalım projesi” ile Ereğli Spor Salonunda Saat: 11.00’de başlayacağımız etkinliklere sırasıyla, Yumurta taşıma oyunu, Halat çekme, Çember oyunu, İp atlama ve atasözü tamamlama oyunu ile devam edecek.

DOLU DOLU GEÇECEK

10-16 Mayıs tarihleri dolu dolu geçecek, Engelliler haftası dolayısıyla Engelliler Derneği işbirliği ile onların düşüncelerini ve önerilerini alaraktan bir etkinlik düzenledik, Hem Ereğli hem de Türkiye’de bir ilk yaşanacak, Ereğli’ye Filistin Engelli Voleybol takımı geliyor ve hep birlikte maçını izleyeceğiz.3 Aralık’ta verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz ve Ereğli’ye engelli olimpiyatları yapılana kadar durmayacağız. 12 Mayıs’ta Kdz. Ereğli Belediyesi Gençlik ve Koordinasyon Merkezinin açılışını yapacağız, 13 Mayısta Belediye Plaj tesislerinde yarışmalarımız yapılacak buraya gelmek isteyenler için Eski belediye binası önünden araç kaldırılacak, bu yarışmalarımız ne olacak ;Yumurta taşıma, balon patlatma, yakan top, çuval yarışı ve ip atlama gibi yarışlar yapılacak,

ÖNEMLİ BİLİM ADAMLARI GELECEK

Bülent Ecevit Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü destekleri ve belediyenin organizasyonu ile 22-23 Mayıs tarihlerinde ise Amfi Tiyatroda Bilim şenliği olacak, 3 Önemli Bilim adamları gelecek”

ŞENLİK MÜZİK ŞÖLENİ İLE SON BULACAK

Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan şenliklerin en son müzik şöleni ile biteceğini belirten Başkan Uysal konuşmasını şu şekilde sürdürdü; Sanat ağırlıklı bir şenlik olacak, Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat şenlikleri yapılacak, Bu kapsamda, İtfaiye tatbikat gerçekleştirecek, Bizler seçim beyannamesinde de söylediğimiz gibi Kültürel şenliklerimizi yapıyoruz, Birinci gün Egemen Sekmen, İkinci gün Ramazan Çelik ve 3. Gün ise Ferhat Göçer sahne alacak, İmza günleri olacak ve çeşitli yazarlar gelecek, Sazdan adam sahne alacak,3.gün sahneyi Erdemir Ofisi önüne alacağız, Son gün Elif Oteli’nin olduğu alandan Erdemir Ofis binası alanına kadar araç trafiğine kapatılacak ”dedi.

ESNAFTAN PARA TOPLAMAYACAĞIZ

Başkan Uysal açıklamalarının ardından gazetecilerinin sorularını yanıtlayarak, Bir gazetecinin Şenlikler için ne kadar bütçe ayırdınız ve Esnaftan para toplanacak mı? Sorusuna, Esnafımızdan para toplamayacağız, Bu şenlikler bittikten sonra tekrar düzenleyeceğimiz basın toplantısı bile kalem kalem ne harcadığımızı kamuoyuna açıklayacağız, şeklinde cevap verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER