Başkan Uysal muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Uysal muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Uysal muhtarlarla bir araya geldi

Kdz. EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal, dün akşam ilçedeki mahalle muhtarlarıylaBaşkanlıkta bir araya gelerek geç saatlere kadar mahallelere yapılacakhizmetleri konuştu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,‘Her mahalleye eşit hizmet’ sloganıyla başlattığı çalışmaları, ilçedeki mahallemuhtarlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde sürdürmeye devam ediyor.
Başkan Uysal, dün gün içerisinde belediyedekimesainin bitmesinin ardından akşamda ilçedeki mahalle muhtarlarıyla başkanlıktatoplanarak geçe geç saatlere kadar görüşme yaptı.
Başkan Uysal, mahalle muhtarlarıyla yaptığıtoplantıya ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;
“31 mahallemizin muhtarıyla bir araya geldik.Şehrimizi ve mahallelerimizi konuştuk. Uzun bir toplantı oldu. Her mahallemizeeşit hizmet sloganıyla birlikte çözülemeyecek hiç bir sorun olmadığı konusundafikir birliği içindeyiz. Gecenin bu saatinde katılımlarından dolayı tümmuhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”
31 mahalle muhtarından 27 mahallenin muhtarıtoplantıda hazır bulunurken, Kepez Mahalle Muhtarı Baki Karaarslan, KavaklıkMahalle Muhtarı Nazif Kaplan, Sarı korkmaz Mahalle Muhtarı Ali Kocatürk ve BağlıkMahalle Muhtarı Muhsin Aydın, mazeretleri nedeniyle toplantıya katılamadı.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER