Başkan Uysal, Rektör Özer’i ziyaret etti

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

Başkan Uysal, Rektör Özer’i ziyaret etti

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Karadeniz Ereğli’de Bülent Ecevit Üniversitesine tahsis edilen alan için yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Başkan Uysal ziyarette, Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Karadeniz Ereğli’deki gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve üniversiteye tahsis edilen alanın değerlendirilmesi için hazırlanan projedeki gelişmeleri anlattı.

Başkan Uysal çalışmalarda son aşamaya gelindiğini belirterek “Projemizi çok yakında kamuoyu ile paylaşacağız. Ereğli halkı bu konuda en az sizler kadar heyecanlı. Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Karadeniz Ereğli kampüsü örnek bir kampüs olacak.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Bülent Ecevit Üniversitesinin ilçelerdeki kampüslerinde yaşanan her gelişmeden duydukları heyecanı, üniversiteye Karadeniz Ereğli’de tahsis edilen alan için hazırlanan proje konusunda da hissettiğini belirterek Başkan Uysal’a teşekkür etti.

Yeni kampüsün Karadeniz Ereğli’de iki farklı kampüste bulunan akademik birimleri bir araya getirerek daha geniş olanaklar sağlayacağını söyleyen Rektör Özer, “Eğitim ve Denizcilik Fakültelerimiz ile Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulumuzun aynı kampüste olması hizmetlerin kalitesini ve sürdürülebilirliğini sağlamak konusunda büyük olanak sağlayacak.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER