Başkan Uysal: Ssizler Ereğli’nin yarınlarısınız

Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü Çocuk ve Gençlik Meclisleri yeni dönemin ilk toplantısını, AKM Nikâh Salonu’nda yaptı.

Başkan Uysal: Ssizler Ereğli’nin yarınlarısınız

Kdz.Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün İlçe Milli EğitimMüdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü Çocuk ve Gençlik Meclisleri yeni dönemin ilktoplantısını, AKM Nikâh Salonu’nda yaptı. Toplantıda Gençlik ve Çocuk MeclisiBaşkanları seçildi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi ve İlçe Milli EğitimMüdürlüğü işbirliğiyle İlk ve Ortaokullarda daha önce yapılan seçimlersonucunda belirlenen her okuldan bir temsilcinin oluşturduğu Gençlik ve ÇocukMeclisi, Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonu’ndaki ilk toplantısındabaşkanlarını seçti.

ÇOCUK VE GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANLARI SEÇİLDİ

Toplantı gündemi gereği, gençlik meclisinin en yaşlıüyesinin başkanlık ettiği, yeni dönemin ilk toplantısında meclis başkanlarıbelirlendi.  

Gençlik Meclisi Başkanlığı’na Hatice Erdem Mesleki veTeknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Suha Çuhandaroğlu, Çocuk Meclisi Başkanlığı’naise Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu’ndan Emirhan Şen seçildi.

“ÖNCE ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ DEDİK”

Toplantıda konuşmasına, “Bizler, Ereğli´yi yönetmeye talipolurken ve yönetirken ‘önce çocuklarımız ve gençlerimiz diyoruz” diyerekbaşlayan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “ Bugünden sonra seçilenarkadaşlarımızı zor bir görev bekliyor. “dedi.                        

Başkan ve yönetimlerine seçilen öğrencilere başarılardileyen Başkan Uysal, “ Kendilerini Ereğli Belediyesi olarak destekleyeceğiz.Bugün sadece başkan seçilen arkadaşlarınız değil, hepiniz kazandınız. Çocuklar,gençler kazandı. Sonucunda Karadeniz Ereğli kazanacak. Sizler Ereğli’ninyarınlarısınız. Gelecek sizlerindir. “ şeklinde konuştu.

MECLİS ÜYELİĞİ ROZETLERİ TAKILDI

Çocuk ve Gençlik Meclisi’nin ilk toplantısında meclisüyeliğine seçilen öğrencilere mazbataları ve Belediye Meclisi Üyeliği rozetleriBaşkan Uysal’ın yanı sıra toplantıya katılan, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, Başkan Yardımcılarıİbrahim Cöbek ve Alptekin Dursun,  İlçeMilli Eğitim Şube Müdürleri Bahattin Girgin, İsmail Aksoy ve Kdz. EreğliBelediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili Baki Kara tarafından takıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER