Başkan Uysal’a anaokulu çocuklarından ziyaret

Yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Güneş Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Başkan Uysal’a anaokulu çocuklarından ziyaret

Yaklaşan 23 NisanUlusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Güneş Anaokulu öğrencileri,öğretmenleri ile birlikte Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ıziyaret etti.

İlk kez belediyebaşkanı gördüklerini söyleyen çocuklara, çikolata dağıtan Başkan Uysal’açocuklardan çok ilginç sorular geldi. Bir çocuk, ‘Belediye Başkanı olmak zormu?’ derken başka bir çocukta, ‘Bende belediye başkanı olacağım’ dedi.

Bunun üzerineBaşkan Uysal’da, “İçinizde Belediye Başkanı olmak isteyen var mı? Başkan olmak isteyenleryanıma gelsin” deyince yanına 20 çocuk geldi. Başkan Uysal’da, “Rakipleriminolduğunu biliyordum ama bu biraz fazla oldu. Allah’tan yaşları küçük” diyerekespri yaptı.    

Ziyaret bitimindeoyuncak dağıttığı çocuklar Başkan Uysal’dan okullarını ziyaret etmeleri halindeçok mutlu olacaklarını söyleyince Başkan Uysal’dan ziyaret sözü aldılar. 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER