Başkan Uysal’dan 23 Yöresel Eve gezi

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Yöresel Evleri ziyaret etti.

Başkan Uysal’dan 23 Yöresel Eve gezi

KaradenizEreğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenliklerikapsamında Yöresel Evleri ziyaret etti.

Bazı Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğuYöresel Evler ziyaretinde 23 dernek evini gezen Başkan Uysal, hemşeriderneklerinin yöresel ürünlerini ve kültürlerini tanıma fırsatı bulduklarınıbelirterek, tanıtım için yapılan hazırlıklara teşekkür etti.

Dernek başkanlarıyla da bir araya gelen Başkan Uysal,“Bizim için Karadeniz Ereğli’de yaşayan herkes, bu şehre katkıda bulunuyor.Şuralı buralı fark etmez. Biz Ereğli olarak büyük bir aileyiz. Herkesbirbirinden her gün bir şeyler öğreniyor.

Göreve başladığımda dediğim gibi bugünde aynı şeyisöylüyorum. Gelin bu şehri ortak akılla yönetelim. Bu konuda sivil toplumkuruluşlarından beklentilerimiz var. Tek bir hedefimiz var oda şehrimizinkalkınması ve daha da yaşanabilir bir hale getirilmesi” diye konuştu.

Yöresel lezzetleri de tadan Başkan Uysal, vatandaşlarlasohbet etti ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 07:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER