Başkan Uysal’dan, ‘Basın aboneliklerine’ neşter!..

BAŞKAN UYSAL’DAN, ‘BASIN ABONELİKLERİNE’ NEŞTER!..

Başkan Uysal’dan, ‘Basın aboneliklerine’ neşter!..
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, son yıllarda Ereğli Medyasının en temel sorunlarından biri haline gelen ‘Basın Abonelikleri’ konusuna ‘adaletli bir neşter’ vurdu.. Başkan Uysal, yeni abonelik sistemine önce Belediyede çalışan gazetecilerin ilanlarını keserek başladı..Ereğli’de medya sektöründe son yılların en çok tartışılan ve sorunu haline gelen ‘Abonelik ve ilan’ sistemi konusunda, Kdz.Ereğli Belediyesi yeni bir dönem başlattı.Belediye Başkanı Op.Dr.Hüseyin Uysal, bugüne kadar ilan alanın da - ilan almayanın da şikayetçi olduğu ‘Basın Abonelikleri’ konusuna ‘adaletli bir neşter’ vurdu.

ÖNCE BELEDİYEDEN BAŞLADI..

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ‘İlan’ sisteminden ‘Abone’ sistemine geçerek, basın kuruluşları arasında adaleti, önce belediyede çalışan gazetecilerin ilanlarını keserek başladı.Belediye Basın Danışmanları ile diğer Belediye çalışanları ve 1. Derece yakınlarına ait gazete ve internet haber sitelerinin abonelikleri kesildi.Yeni abonelik sistemiyle, günlük çıkan gazeteler ile ayda 4 kere çıkan haftalık gazetelerin daha önceki gibi aynı fiyat almalarının önüne geçilerek, adalet sağlandı.

KİMSEYİ DIŞLAMADI..

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni abonelik sisteminde siyasi görüşü ne olursa olsun, Ereğli’de yayın yapan tüm yerel basın-yayın kuruluşlarını, belirlenen fiyatlar dahilinde abonelik sistemine dahil etti.İsteyen basın-yayın kuruluşu, Belediye ile abonelik sözleşmesini imzalayabilecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER