Başkan Uysal’dan esnaf gezisi

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Çetin Apatay Bulvarı ve İbrahim Efe Caddesi Dershaneler Sokakta esnafları gezdi, yapılacak çalışmalar için yerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Uysal’dan esnaf gezisi

Kdz.EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal, Çetin Apatay Bulvarı ve İbrahim Efe Caddesi DershanelerSokakta esnafları gezdi, yapılacak çalışmalar için yerinde incelemelerdebulundu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ÇetinApatay Bulvarı ve İbrahim Efe Caddesi Dershaneler Sokak üzerinde incelemelerdebulundu, esnafları ziyaret etti.

Başkan Uysal, Çetin Apatay Bulvarında yapılacakçalışmalar öncesi 2. El Oto Galerilerinin bulunduğu alanda, bölgede bulunanesnaflarla birlikte incelemelerde bulundu.

Çetin Apatay Projesine başlamadan esnaflarla son durumudeğerlendiren Başkan Uysal, Çetin Apatay Bulvarı projesi çalışmalarına kısasüre içinde başlayacaklarını belirterek, 2. El Oto Galerilerinin şehir dışınaçıkmasıyla söz konusu bölgenin yaya ve araç trafiği açısından rahatlayacağınısöyledi.

Başkan Uysal, yaya kaldırımı ve trafik düzenlemesininyapılacağı İbrahim Efe Caddesini de gezdi. Esnafları dinleyen Başkan Uysal,yapılacakçalışmalarla ilgili Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun ve ilgili daire müdürlerinegerekli talimatları verdi.

Uysal, cadde ve sokak üzerindeki esnaflarla da bir süregörüşerek istek ve taleplerini dinledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER