Başkan Uysal’dan hem ziyaret, hem inceleme

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gün içinde Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Şube Başkanı İrfan Erdem’e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Uysal İlçe Kaymakamı İbrahim Çay ile birlikte Fen Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Uysal’dan hem ziyaret, hem inceleme

KaradenizEreğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gün içinde Batı Karadeniz Deniz TicaretOdası Şube Başkanı İrfan Erdem’e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Uysal İlçeKaymakamı İbrahim Çay ile birlikte Fen Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Uysal, Deniz Ticaret Odası’nı ziyaretinde birsüre Erdem ile Ereğli’nin sorunları ve çözüm önerileri üzerine karşılıklıgörüş-alış-verişinde bulundu.

Başkan Uysal daha sonra Kaymakam Çay ile birlikteyapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi çalışmaları süren Kemer mevkiindeki FenLisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz’ında eşlik ettiği incelemede, Ereğli Belediyesi’nin okul önü ve çevresindegerekli düzenleme çalışmalarını yapacağını belirtti.

Başkan Uysal, “AK Parti Zonguldak MilletvekilimizProf.Dr. Sayın Ercan Candan’ın ilçemize kazandırdığı 14 okuldan biri olan FenLisesi, eğitim alanında önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Biz belediye olarakokulla ilgili gerekli çalışmayı kısa sürede yapıp, böylesi bir eğitim yuvasınagereken katkıyı sağlayacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER