Başkan Uysal’dan ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli…

Başkan Uysal’dan ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli…

Başkan Uysal’dan ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli…


KaradenizEreğli Belediyesi, ihtiyaç sahibi 7 farklı aileye gıda, giysi ve ev eşyasındanoluşan yardım paketiyle aileleri sevindirdi.

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindekurulan Gıda ve Giysi Bankası, ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını sürdürüyor. İlçenin, değişik mahallelerindeeksikliklerini önceden tespit eden ailelere ulaşan Belediye Sosyal Yardımİşleri, söz konusu ailelere et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımlarında bulundu.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçede zor durumda olanve gerçekten muhtaç durumdaki ailelere yardım elini uzattıklarını hatırlatarak,“Ereğli’de çok zor durumda olanları tespit ettik ve onlara yardım elimiziuzattık. Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne müracaat eden ailelerin evlerindeinceleme yaparak ihtiyaçlarını belirliyoruz.

Daha sonra müdürlük personelimiz ailelere; giysi, halı,yastık, yorgan, battaniye, yatak ve baza, ev eşyası, mutfak araç ve gereçleri, gıdamalzemeleri, çocuk bezi ve maması gibi yardım paketlerimizi evlerine kadar ulaştırıyor.Çocukların giyim ihtiyaçlarının yanında oyuncaklarını da veriyoruz. Mağdur olanailelerimize sahip çıkacağız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.   

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleriningetirdiği kışlık giysiler ve gıda maddeleri ve eşyalardan oluşan yardımpaketlerini görünce çok mutlu olan aileler de, ‘Zor durumda bizlere eliniuzatan, çoluk çocuğumuzun yüzünü güldüren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve ekibindenrazı olsun. Rabbim O’nun ve çalışanlarının yüzlerini güldürsün’ sözleriyleteşekkürlerini ifade ediyorlar.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2017, 06:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER