Başkan Uysal’dan müjde

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin Maliye Bakanlığı’na bir süre önce yaptığı sahil şeridindeki dolgu alanlarının belediyeye devri konusunda, Karadeniz Ereğli açısından önemli bir gelişme yaşandı.

Başkan Uysal’dan müjde

KaradenizEreğli Belediyesi’nin Maliye Bakanlığı’na bir süre önce yaptığı sahilşeridindeki dolgu alanlarının belediyeye devri konusunda, Karadeniz Ereğliaçısından önemli bir gelişme yaşandı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. ErcanCandan’ın Maliye Bakanlığı nezlindeki yoğun çalışması ve Kdz. Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal ile birlikte diyalog halinde uyumlu çalışması ve işbirliği, devir müjdesini beraberinde getirdi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan Uysal, “MaliyeBakanlığı’na yaptığımız başvuru olumlu sonuçlandı. İlçemizdeki Erdemir BüyükOfis mevkiinden istasyona kadar olan sahil şeridinin belediyeye devri gerçekleşti. Bu gelişme belediyemizin sahil şeridineyapmayı planladığı projelerin önünü tamamen açtı.

Bu konuda özellikle süreci baştan sona takip ederek buişin peşini bırakmayan, Ankara ayağını çözüme kavuşturup Ereğli’ye böylesi birhizmetin kazandırılmasına ön ayak olan, AK Parti Zonguldak MilletvekilimizProf.Dr. Sayın Ercan Candan’a teşekkür ediyor, Ereğli halkı adına şükranlarımısunuyorum.

Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ve ilgili dairepersoneline de ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER